Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Εξηγήσεις και «συγγνώμη» από τους «lamiahools»!

Εξηγήσεις για το ποστάρισμα τους το απόγευμα, που προκάλεσε αναστάτωση ανάμεσα στους οργανωμένους της ομάδας έδωσαν οι «lamiahools».

Μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram ξεκαθάρισαν πως αποτελούνται από οργανωμένα άτομα της Λαμίας που δεν δρουν υπό την αιγίδια κάποιου συνδέσμου. Επισήμαναν ωστόσο πως δεν θέλουν για κανένα λόγο να ζημιώσουν τον σύλλογο. Αντιθέτως -όπως όλοι- θέλουν το καλό της ομάδας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητούν δημόσια συγγνώμη στον Πανουργιά Παπαϊωάννου και του ζητούν να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αρχικά, έγραψαν: «Βλέπουμε στο Facebook όλα τα κλαμπ της ομάδας στην πόλη να «καταδικάζουν» την ανακοίνωση μας. Δεν είμαστε κλαμπ, είμαστε σελίδα από κάποιους οργανωμένους, μην μπερδεύεστε αδέρφια, το καλό της Λαμίας θέλουμε όλοι. Αλλά δεν είδαμε από κανέναν από εσάς να ανεβάσει κάτι για όλη αυτή την κατάσταση. Και αφού δεν θέλετε να ανεβάσουμε κάτι άλλο, σταματάμε να ανεβάζουμε οτιδήποτε έχει σχέση με την ΠΑΕ και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Με όλο το σεβασμό θέλουμε απλά το καλύτερο για τη Λαμία και το κυριότερο να μην γίνονται παρεξηγήσεις».

Σε νέα τοποθέτηση τους στη συνέχεια σχολίασαν: «Ήταν μεγάλο λάθος που αναφέραμε τον κύριο Πανουργιά Παπαϊωάννου στην ανακοίνωση μας και θέλουμε να κάνει ότι μπορεί εφόσον ο υποβιβασμός είναι πολύ πιθανός και να στηρίξει την ομάδα μέχρι το τέλος».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί