Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η… κατάρα της άσπρης βούλας!

Ένα από τα πολλά αγωνιστικά θέματα που έχουν «ταλαιπωρήσει» φέτος τον ΠΑΣ Λαμία, είναι η απίθανη δυστοκία που έχει από το σημείο του πέναλτι.

Προφανώς και τους «κυανόλευκους» προέχει να βρεθεί λύση σε άλλα σημαντικότερα θέματα αυτή τη στιγμή. Είναι δεδομένο όμως πως η αστοχία που έχει από τα έντεκα βήματα φέτος, δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Τρεις από τις έξι περιπτώσεις που έχει εκτελέσει φέτος η Λαμία πέναλτι ήταν εύστοχος. Μιλάμε για το 50%. Ποσοστό τραγικό που παραπέμπει σε ερασιτεχνική ομάδα…

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Φυσικά δεν φταίει η ικανότητα των παικτών για τα χαμένα πέναλτι. Είναι ένα δείγμα της κακής ψυχολογίας που υπάρχει γενικότερα στα αποδυτήρια. Ωστόσο, θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα το συγκεκριμένο στατιστικό. Εξάλλου, η ομάδα μας είχε φέτος τη δυνατότητα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσω της εσχάτης των ποινών, σε έξι από τα δέκα ματς που έχει δώσει.

Υπενθυμίζουμε πως πέναλτι φέτος έχουν χάσει για τον ΠΑΣ Λαμία οι Λάζαρ Ρόμανιτς και Μίλος Ντέλετιτς. Αντίστοιχα, ο πρώτος έχει σκοράρει δύο φορές από την άσπρη βούλα και μία ο δεύτερος. Στο παιχνίδι με το Βόλο σε πέναλτι είχε αστοχήσει και ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε από το σύλλογο προ ημερών.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία