Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Σαν Σήμερα: Η πανστρατιά και… η συντριβή στην Κατερίνη! (pics)

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, για ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια της Λαμίας τις τελευταίες δεκαετίες. Ένα ματς που θα μπορούσε να αλλάξει το ρου της ιστορίας του συλλόγου, ωστόσο έχει παραμείνει στα μυαλά όλων μας περισσότερο για την τρομερή παρουσία του κόσμου της ομάδας μας.

Ο λόγος για το παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Στις 17 Δεκεμβρίου του 2006, οι «κυανόλευκοι» φιλοξενήθηκαν στην πιερική πρωτεύουσα για τη Γ Εθνική. Ένα ντέρμπι κορυφής που γέμισε το ΔΑΚ Κατερίνης. Και ασφαλώς ανάμεσα στους φιλάθλους και περίπου 500 οπαδοί της Λαμίας έδωσαν το δικό τους χρώμα, σε μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες εξορμήσεις τους τα τελευταία χρόνια.

Το ντέρμπι ωστόσο, μετατράπηκε σε εφιάλτη. Παρουσιάζοντας φοβικό πρόσωπο -ειδικά στην επανάληψη- η ομάδα μας γνώρισε την συντριβή με σκορ 4-0. Το χορό των γκολ είχε ανοίξει ο Κυπαρίσσης στο 15′, για να ακολουθήσει πλήρης κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Στο 50′ έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Ρικάρντο, ενώ στο 69′ ο Κυπαρίσσης έκανε το 3-0, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας χτύπημα φάουλ του Δερμιτζόγλου στο 80ο λεπτό. Στη μεγαλύτερη φάση της ομάδας μας στο ματς, ο Πιτσιόλο επτά λεπτά αργότερα είχε δοκάρι, με το σκορ να παραμένει.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε σηματοδοτήσει εξελίξεις με τον Νίκο Ζαλίκα και την τεχνική ηγεσία. Για χρόνια δε, μνημονεύεται για το… ρεσιτάλ κερκίδας από τους πολυπληθείς Λαμιώτες που βρέθηκαν στην Κατερίνη. Ακόμα κι αν η ομάδα δεν τους αντάμειψε σε καμία περίπτωση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παπαδημητρίου, Τασίδης, Σίγκμπο, Τροΐρης (84′ Μπουτογιάννης), Κυπαρίσσης, Παπαβασιλείου (73′ Παπαγιαννόπουλος), Μακρής, Χατζηζήσης, Πάεζ, (25′ Γιαννούλης), Καλαμπάκας, Δερμιτζόγλου

ΛΑΜΙΑ (Νίκος Ζαλίκας): Τσούτσιτς, Βλίτσεκ, Ρικάρντο, Σάμπλιακ, Μωϋσιάδης, Πίνια, Τζαρμάτι, Μπέκαβατς (52′ Νάκας), Χέλισεκ (68′ Χάμζα), Πιτσιόλο, Κάφαλης.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί