«Συμφώνησε και φέρνει Βλάχο η Λαμία»!

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφική κίνηση -την τρίτη ενόψει του χειμερινού παραθύρου μεταγραφών- παρουσιάζεται η Λαμία.
Κι αυτό, διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «starsports.gr» έχει συμφωνήσει με τον Βαλεντίνο Βλάχο και απομένει το διαδικαστικό κομμάτι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Πρόκειται για τον 27χρονο δεξιός μπακ, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και έκτοτε δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Βλάχος, έχει σημαντικές παραστάσεις από τοπ επίπεδο, ενώ έχει συνυπάρξει με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον Πανιώνιο.
Παράλληλα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Κλαμπ Μπριζ, Άρη, ΑΕΚ, Θρασύβοουλο και Καβάλα, ενώ είναι «δημιούργημα» των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού. Συνολικά, έχει 183 επαγγελματικές συμμετοχές και έξι γκολ. Υπήρξε δε διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.
Βρήκες λάθος; Ενημέρωσέ μας




ΣΧΟΛΙΑ
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.