Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Ότι και να λέει ο κάθε πικραμένος, προέχει η υγεία»!

Να ρίξει τους τόνους επιχείρησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά την όλη αναστάτωση που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με την αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Λαμία φιλοξενήθηκε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας «Over FM» και μεταξύ άλλων σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί. Τόσο στην ποδοσφαιρική Λαμία, όσο και στην πόλη γενικότερα.

Επιβεβαίωσε πως ο Λουκάς Βύντρα είναι το κρούσμα που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, σχολιάζοντας πως το όνομα του διέρρευσε χωρίς την πρόθεση της ΠΑΕ και σχολίασε σε όλους τους τόνους, πως δεν θα μπει τίποτα πάνω από τη δημόσια υγεία. Αναφορικά δε με τις καταγγελίες του κ. Κούγια, τον παρέπεμψε στις υγειονομικές αρχές και τις αποφάσεις που αυτές έχουν πάρει.

Ξεκινώντας, ο μεγαλομέτοχος είπε: «Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον φίλο μου τον Αλέξη. Το εάν έχουμε κρούσματα μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι υγειονομικές αρχές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει δέκα κρούσματα. Δεν είχαμε σκοπό να το πούμε, αλλά επειδή έχει πάρει δημοσιότητα το θέμα, επιβεβαιώνουμε πως ο Λουκάς Βύντρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του είναι σταθερά καλή, αλλά ακόμα δεν είναι δυνατόν να πάρει εξιτήριο. Μιλάμε κάθε μέρα ωστόσο με τους γιατρούς και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και το ΕΚΑΒ που έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά».

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Για την γενικότερη κατάσταση στην πόλη είπε: «Είναι οριακή η κατάσταση στη Λαμία. Έχει πολλά κρούσματα η πόλη. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν μάχη».

Σε ερώτηση για το αν έχει λάθη το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League, απάντησε: «Δεν είναι λάθος το πρωτόκολλο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλεψη για δύσκολες καταστάσεις σαν τη δική μας. Στην αρχή ακολουθούσαμε διαφορετικό πρωτόκολλο και με το συγκεκριμένο, είχαν αναβληθεί κάποια ματς της Λαμίας, λόγω ενός – δύο κρουσμάτων. Βέβαια εμείς τότε δεν κάναμε καταγγελίες, γιατί προέχει η υγεία».

Όσο για τα όσα κατήγγειλε η πλευρά της ΑΕΛ πως η αναβολή είναι κατασκευασμένη, είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι για να τσακωνόμαστε για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τσακώνομαι εκτός γηπέδων. Σίγουρα όμως δεν θα δεχόμουν τέτοιες συμβουλές και δεν θα καθόμουν να το συζητήσω καν. Ο κ. Γρηγορίου είναι αξιόλογος και σοβαρός άνθρωπος. Το τι έλεγαν μεταξύ τους με τον κ. Κούγια δεν το γνωρίζω και δεν θα ασχοληθώ. Τώρα αν στη Λάρισα είχαν αναβάλλει το παιχνίδια για τέτοιους λόγος, θα έπρεπε να το είχε πει τότε ο κ. Κούγιας. Εκ των υστέρων δεν μπορώ να πω κάτι. Εγώ τον κ. Γρηγορίου μπορώ να τον κρίνω και ξέρω με τι έχω να κάνω».

Όταν δε ρωτήθηκε για τις ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Και βαθμολογικά και υγειονομικά. Θέλουμε να ξεπεράσουμε πρώτα από όλα αυτό. Δεν επιδιώξαμε κιόλας κάτι από όλα αυτά. Μας ενδιαφέρει λοιπόν να περάσει όλο αυτό, να βγει ο αρχηγός μας από το νοσοκομείο και να φτιάξει η ψυχολογία μας, γιατί όπως καταλαβαίνεται είναι χάλια. Ας βγούμε από όλο αυτό πρώτα και τι θα βγει να πει ο κάθε πικραμένος δεν με ενδιαφέρει. Προέχει η υγεία και ευτυχώς βλέπουμε τις υπηρεσίες και κινούνται τάχιστα».

Εν συνεχεία η κουβέντα πήγε πάλι στην οριακή κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή στη Λαμία δεν υπάρχει ούτε μία κλίνη ΜΕΘ. Θα ήταν τρέλα με τέτοιο πρόβλημα, να αφήσουμε σε ημέρες εορτών να κυκλοφορεί έτσι ελεύθερη η ομάδα, για να μην βγει ο καθένας να γκρινιάξει. Τώρα υπάρχει πρόβλημα στη Λαμία, γιατί έχουν έρθει ασθενείς από τους διπλανούς νομούς που έχουν περάσει δύσκολα».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, ο κ. Παπαϊωάννου είπε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στα σπίτια τους και πάμε βήμα-βήμα. Θα πρέπει να δούμε αν υπάρχουν άλλα κρούσματα και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Τίποτα δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα…»

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία