Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πώς να σκεφτούν τη μπάλα;

Είναι γεγονός πως η επιστροφή στις προπονήσεις, είναι ένα από τα ζητούμενα που απασχολούν τον ΠΑΣ Λαμία. Αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν είναι προτεραιότητα…

Τα δύο νέα κρούσματα που προέκυψαν χθες, αλλά και οι φόβοι ότι θα γίνουν γνωστά ακόμα περισσότερα, προκαλούν ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας μας. Σε τέτοιο βαθμό από το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή για το σύλλογο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Εξάλλου δεν είναι μόνο οι «κυανόλευκοι», αλλά πρόκειται και για τους ανθρώπους των οικογενειών τους, αφού μιλάμε για έναν ιό με πολύ μεγάλη μεταδοτικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, στη Λαμία ευελπιστούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουν αποκτήσει μία πιο καθαρή εικόνα για το πότε και ποιοι θα πρέπει να συνεχίσουν να βρίσκονται σε καραντίνα. Κάτι που θα γίνει ακόμα πιο σαφές μετά και τα μοριακά τεστ στα οποία θα υποβληθούν εκ νέου μέσα στις επόμενες ημέρες.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες μαζί με τους ανθρώπους της Super League, θα αποφασίσουν το επόμενο διάστημα και πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις. Εξάλλου αυτή τη στιγμή για τον ΠΑΣ Λαμία, αποτελεί τεράστιο πρόβλημα το γεγονός πόσοι παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα και είναι αδύνατον να γυμναστούν και να παραμείνουν σε καλή φυσική κατάσταση.

Από τη στιγμή δε, το πρόγραμμα το πρωταθλήματος είναι τόσο πιεσμένο χρονικά τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα πλέον.

Δεδομένα όμως, τα παραπάνω θα απασχολήσουν πιο έντονα, αφού ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό στο σύλλογο.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία