Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Τόνσο»

Σε προσωρινό αδιέξοδο φέρονται να έχουν έρθει οι συζητήσεις της Λαμίας με τον Μάρτιν Τόνσο.

Προ ημερών, το LamiaOle σας είχε αποκαλύψει πως ο 31χρονος Αργεντινός είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι κυανόλευκοι για την ενίσχυση του στη θέση του επιτελικού μέσου. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει ξανά απασχολήσει στο παρελθόν, γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα και θα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα ωστόσο με σημερινό δημοσίευμα του Sportime, οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη έχουν οδηγηθεί προσωρινά σε αδιέξοδο. Και αυτό διότι ο ίδιος δεν ρίχνει τις οικονομικές του απαιτήσεις σιγά μην έρθει στα δεδομένα που θα μπορούσε να συζητήσει ο ΠΑΣ Λαμία.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, ως δεδομένο ότι υπάρχει απροθυμία από πλευράς παίκτη είναι πιθανόν ο Τόνσο να πάψει να απασχολεί την ομάδα μας.

Θα πρέπει ωστόσο εδώ να τονίσουμε –όπως είχαμε γράψει και προ ημερών– την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ευρώπη. Υπάρχει ειδικός όρος προκειμένου να μείνει ελεύθερος εφόσον βρεθεί σύλλογος στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Είναι κάτι που στην ομάδα μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν, προκειμένου να πείσουν τον παίκτη να φορέσει τα κυανόλευκα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία