Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Περιπολίες στην Άμπλιανη με εντολή Κούγια!

Στην Λαμία έχουν κάθε λόγο να είναι ενοχλημένοι από τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες και ενώ ολόκληρη η ομάδα έχει μπει στον πάγο…

Την ώρα που τα πάντα έχουν «παγώσει» εξαιτίας του κορωνοϊου, οι «κυανόλευκοι» είχαν να αντιμετωπίσουν και τη δυσπιστία του Αλέξη Κούγια. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ -όπως είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα- θεωρούσε πως η ομάδα μας σκόπιμα εκμεταλλεύτηκε τα κρούσματα, προκειμένου να μην αγωνιστεί στο Αλκαζάρ.

Μάλιστα, τράβηξε το σχοινί σε τέτοιο βαθμό, ώστε ζήτησε από τις Αρχές να τεθούν υπό 24ωρη παρακολούθηση το αγωνιστικό τμήμα και οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Σε μερικές περιπτώσεις δε, η προσπάθεια της αστυνομίας να επιτήρηση του «κυανόλευκους» έγινε με ιδιαίτερο ζήλο, προκαλώντας την έκρηξη του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτή δεν ήταν η μοναδική κίνηση του Αλέξη Κούγια, για να βεβαιωθεί πως η Λαμία δεν τον… εξαπατά!

Ζήτησε να τεθούν υπό παρακολούθηση και οι εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης με το δημοτικό στάδιο «Αθανάσιος Διάκος». Και πράγματι, οι αρχές πραγματοποιούν περιπολίες στα δύο γήπεδα, θέλοντας να εξασφαλίσουν πως κανείς δεν θα πάει να γυμναστεί.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αφενός φανερώνει την πολύ μεγάλη ασέβεια με την οποία οι «βυσσινί» αντιμετωπίζουν την ομάδα μας και αφετέρου τα… αντανακλαστικά της αστυνομίας της Φθιώτιδας που γίνεται «όργανο» μιας «ξένης» ΠΑΕ και του ιδιοκτήτη της.

Την ίδια ώρα δε, που οι «κυανόλευκοι» τηρούν ευλαβικά το πρωτόκολλο και παραμένουν σε καραντίνα μαζί με τις οικογένειες τους, αφού η διασπορά του ιού είναι ήδη πολύ μεγάλη στο σύλλογο.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία