Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις η Λαμία;

Σε καθεστώς καραντίνας συνεχίζουν να βρίσκονται άπαντες στον ΠΑΣ Λαμία, μετά και τα δύο νέα κρούσματα που είχαν γίνει γνωστά την Τετάρτη.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το τεχνικό τιμ, με τους υπαλλήλους και τα μέλη της ΠΑΕ παραμένουν στα σπίτια τους, μαζί με τους οικείους τους, τηρώντας τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί. Το μεγάλο ερώτημα όλων ωστόσο, είναι ποτέ η Λαμία θα πατήσει γήπεδο ξανά;

Είναι ένα ερώτημα στο οποίο προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση. Κι αυτό, διότι ούτε οι ίδιοι οι υπεύθυνοι γνωρίζουν. Σε πρώτη φάση, η διοίκηση θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές και τη Super League. Για αυτό και οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και με τις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, μετά τα τεστ τα οποία υποβλήθηκαν άπαντες, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει και νέος έλεγχος. Ανάλογα με τον έλεγχο αυτό, πιθανότατα θα οριστεί το πόσοι και ποιοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν το ΟΚ για να επιστρέψουν στις προπονήσεις, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστούν ξανά.

Όλο αυτό το διάστημα εξάλλου, ο ΠΑΣ Λαμία δεν κάνει προπονήσεις. Είναι δεδομένο πως από άποψη φυσικής κατάστασης έχει μείνει πολύ πίσω και θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να επανέλθουν οι παίκτες, αφού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να υπάρξουν τραυματισμοί.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα είναι το αν θα δοθεί χρόνος στη Λαμία, ώστε να πραγματοποιήσει μια μίνι-προετοιμασία και να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην κανονικότητα της.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία