Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σε πρώτο πλάνο… ο ΟΦΗ!

Μπορεί για τους τριγύρω η… σκόνη από τη νίκη επί του Άρη να μην έχει πέσει, όμως στο αγωνιστικό τμήμα της Λαμίας από το βράδυ της Δευτέρας κιόλας όλοι σκέφτονται το ματς με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα μας πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν που ήταν και το ζητούμενο. Η ψυχολογία έχει αλλάξει ριζικά πλέον στα αποδυτήρια, ωστόσο τίποτα δεν αλλάζει… Ο ΠΑΣ Λαμία εξακολουθεί να μετράει απουσίες λόγω κορωνοϊού, εξακολουθεί να μετράει λίγες προπονήσεις και συν τις άλλοις έχει πλέον και κούραση.

Όλα τα παραπάνω, κάνουν την έξοδο στο Ηράκλειο της Κρήτης αύριο (7/1) ιδιαίτερα δύσκολη. Ούτως, ή άλλως ο ΟΦΗ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για την ομάδα μας. Πόσο μάλλον τώρα!

Στη Λαμία γνωρίζουν τους κινδύνους που κρύβει το ματς και για αυτό το τεχνικό τιμ επιχείρησε χθες και σήμερα να κρατήσει… χαμηλά τα κεφάλια των ποδοσφαιριστών.

Εξάλλου, το δύσκολο και γεμάτο πρόγραμμα, δεν επιτρέπει στους “κυανόλευκους” τίποτα άλλο, από το να παραμένουν στην… τσίτα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία