Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Έχει δώσει… άλλο αέρα ο Γρηγορίου!

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει καταφέρει να αντιστρέψει εντελώς το κλίμα στα αποδυτήρια της Λαμίας.

Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στη Νέα Άμπλιανη. Είναι γεγονός πως εξ’ αρχής φέτος στον ΠΑΣ Λάμια γνώριζαν πως οι δυνατότητες τους είναι για κάτι παραπάνω. Σίγουρα όχι για να παλεύουν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Κάτι η ατυχία ωστόσο, κάτι το δύσκολο πρόγραμμα και η κατάσταση… στράβωσε. Η αλλαγή προπονητή και φιλοσοφίας ωστόσο, σε συνδυασμό με την περιπέτεια με τον κορωνοϊό έχουν φέρει στο σύλλογο συσπείρωση χωρίς προηγούμενο.

Αυτό που λένε όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πως ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε πολύ δουλειά πάνω στην ψυχολογία. Ασχολήθηκε προσωπικά με τους ποδοσφαιριστές και προσπάθησε να τους… φτιάξει τον τσαμπουκά. Να τους κάνει να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Και πράγματι αυτό κόντρα στον Άρη φάνηκε.

Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα μας έδειξε πως πίστευε στις δυνατότητες της. Μετά το ματς δε, όλοι συμφωνούσαν στο γεγονός πως ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει καταφέρει να… γυρίσει το διακόπτη.

Βέβαια, ζητούμενο σε όλη αυτή την κατάσταση από εδώ και πέρα, είναι ο ΠΑΣ Λαμία να έχει και διάρκεια. Ειδικά μέσα στον Ιανουάριο, είναι σημαντικό η ομάδα μας να καταφέρει να… επενδύσει στην πρώτη φετινή της νίκη, δεδομένου πως τα ματς είναι συνεχόμενα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία