Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ βγάζει στη… σέντρα τον Κούγια!

Ο Αλέξης Κούγιας το τελευταίο διάστημα βάλει συνεχώς κατά της Λαμίας και του Μιχάλη Γρηγορίου. Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ λοιπόν σήκωσε το… γάντι και περνάει στην αντεπίθεση.

Οι «βυσσινί» κάνουν επίθεση στον γνωστό ποινικολόγο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για το γεγονός πως αφήνει υπόνοιες για τα πρόσωπα που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον σύλλογο. Τον καλεί δε, να πάει να καταγγείλει στον εισαγγελέα όσα γράφει στις ανακοινώσεις του. Διαφορετικά τον προειδοποιεί για μηνύσεις λόγω ψευδών δηλώσεων που σπιλώνουν το όνομα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Προς ΠΑΕ και Μεγαλομέτοχο:

Έχετε κάνει σύστημα και συνήθεια τη λασπολογία και τη στρέβλωση της ιστορίας της Ομάδας. Χρησιμοποιήσατε όσα εφευρίσκουν οι εχθροί της ΑΕΛ για να δικαιολογήσετε το οτιδήποτε. Οφείλουμε, διότι το θέλουμε και κάποιος πρέπει να το κάνει, να υπερασπιστούμε την τιμή της απέναντι στις συνεχόμενες προσβολές, με προτελευταία την απειλή απόσυρσης από το πρωτάθλημα, χωρίς ποτέ να ανακαλέσετε.

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι η ΑΕΛ είχε 3 ΑΦΜ (ό,τι έλεγε ο Μπέος).

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι χάρη σε εσένα πήρε η ομάδα αδειοδότηση.

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το 1988 λόγω Τσίγκωφ πιαστήκαμε με τη γίδα στην πλάτη (επιχείρημα των αντιπάλων).

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το κύπελλο του 2007 το πήραμε χάρη σε εσένα που απέκλεισες τον Ολυμπιακό (και γιατί δεν απέκλειες και εμάς;)

Έχεις γράψει ή έχεις πει ψευδώς εσύ ή ο υπεύθυνος τύπου σου ότι το ιστορικό ματς στα Χανιά το 2003 ήταν “μαϊμού”.

Τελευταίo, η αναφορά σε πρόσφατα στημένα παιχνίδια επί ημερών σου, με προπονητές και παίκτες που εσύ ο ίδιος έχεις επιλέξει. Αυτό το ανήκουστο επέλεξες αντί να συγκεντρωθείς στη σωτηρία της ομάδας.

Πηγαίνεις λοιπόν στον εισαγγελέα και καταθέτεις τα στοιχεία που δήθεν έχεις ή πηγαίνουμε εμείς και σε καταγγέλλουμε για ψευδείς δηλώσεις που σπιλώνουν το όνομα, την ιστορία και το κύρος της ΑΕΛ.
ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!»

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι