Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Βρήκε… λαχείο με Τζανδάρη!

Μπορεί να έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις δύο φορές με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο ο Φάνης Τζανδάρης έχει καταφέρει να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια.

Είναι γεγονός πως μετά την αποχώρηση του Ελίνι Δημούτσου, η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ στα χαφ. Όχι γιατί δεν υπήρχαν παίκτες για να καλύψουν το κενό. Περισσότερο γιατί κανείς τους δεν είχε τα χαρακτηριστικά του Δημούτσου. Με αποτέλεσμα ο Ντάνι Μπεχαράνο να… κάνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή.

Με την απόκτηση του Τζανδάρη ωστόσο, ο Βολιβιανός έχει καταφέρει να βρει και πάλι τον εαυτό του. Ο Έλληνας χαφ έχει ταιριάξει με τον Μπεχαράνο μπροστά από την αμυντική γραμμή. Του έχει δώσει ανάσες με τα τρεξίματα του και το δυναμικό του παιχνίδι και είναι φανερό πως όταν οι δύο τους βρουν το 100% της χημείας τους θα αποτελέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο.

Άλλωστε, θα πρέπει όλοι να έχουμε στο νου μας πως ο Τζανδάρης για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του. Ακόμα είναι φυσιολογικό να ξεμένει από δυνάμεις μετά από μεγάλα διαστήματα στον αγωνιστικό χώρο και να επηρεάζεται η απόδοση του στο 90λεπτο.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία