Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Το… παλεύουν για τα στόπερ!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου το έκανε κατανοητό πως δεν τίθεται θέμα αμσφισβήτησης του Ντάνιελ Αντέτζο. Ο Νιγηριανός παραμένει στη Λαμία και συνεχίζει να αποτελεί βασικό στέλεχος της ενδεκάδας. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός πως η ομάδα μας θα κάνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ.

Κάτι οι μαζεμένοι τραυματισμοί, κάτι η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και το προηγούμενο διάστημα δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα στην αμυντική γραμμή του ΠΑΣ Λαμία. Ακόμα και τώρα, οι «κυανόλευκοι» αναγκάζονται να… ρισκάρουν. Κι αυτό διότι μόνο οι Αντέτζο, Τζανετόπουλος είναι ετοιμοπόλεμοι, με εναλλακτική τον Ζιούλη.

Οι Βύντρα, Ασίγκμπα και Μπάχανακ εξακολουθούν να είναι παροπλισμένοι, γεγονός που κάτι κάτι παραπάνω από επιτακτική την ανάγκη να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμα σέντερ μπακ.

Τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα μας το πάλεψε για να αποκτήσει τον Αμπντουλαγέ Μπα για τη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον κάνει να πει το «ναι». Από τη στιγμή που αυτό δεν συνέβη ωστόσο, εξετάζει τις εναλλακτικές της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Ole, διοίκηση και τεχνικό τιμ έχουν «κλειδώσει» σε μια περίπτωση και την δουλεύουν. Πρόκειται για παίκτη αντίστοιχης ποιότητας με εκείνη του Μπα. Ωστόσο, ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε με κάτι χειροπιαστό και μόνο τελειωμένη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Άλλωστε, η υπόθεση Μπα επιβεβαίωσε πως τίποτα δεν είναι οριστικό αν δεν πέσουν πρώτα οι υπογραφές.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία