Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Έχει ανάγκη τον… καλό Ρόμανιτς!

Παρά το εκρηκτικό του φετινό ξεκίνημα, είναι γεγονός πως ο Λάζαρ Ρόμανιτς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα μας.

Είναι γνωστό πως στον ΠΑΣ Λαμία δεν έχουν σταματήσει να πιστεύουν πως ο Σέρβος εξτρέμ μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τα προσόντα για να κάνει το κάτι παραπάνω. Με αυτή τη λογική εξάλλου ο Ερυθρός Αστέρας δέχθηκε να μετακομίσει πριν τρία χρόνια ο παίκτης στην ομάδα μας, θέτοντας ρήτρα μεταπώλησης.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μπορεί κανείς να διακρίνει από την παρουσία του νεαρού άσου στη Λαμία όλα αυτά τα χρόνια, είναι πως ναι μεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχει ωστόσο μεγάλες εταπτώσης στην απόδοση του.

Το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ ήταν ένα πολύ καλό τέτοιο παράδειγμα.  Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον Ρόμανιτς, με τη λογική πως με τα τρεξίματα του θα βγάλει… εκτός τον Μπακάκη. Και ως ένα σημείο ο Σέρβος το έκανε. Γενικότερα ωστόσο, κινήθηκε στη μετριότητα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Λαμία να μην πάρει πράγματα από την πλευρά του. Όχι στο σημείο που περίμενε δε.

Η πραγματικότητα είναι πως στη Νέα Άμπλιανη έχει δοθεί πολύ χρόνος στον 23χρονο. Του έχουν αναγνωριστεί πάρα πολλά ελαφρυντικά. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί που για να έρθει στην πόλη μας, άλλαξε ριζικά η ζωή του. Είναι άγνωστο ωστόσο, το μέχρι πότε θα υπάρχει υπομονή στην περίπτωση του…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία