Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η Λαμία στο πλευρό των φιλάθλων ΑμΕΑ

Το κοινωνικό της πρόσωπο αποδεικνύει για μια ακόμα φορά η Λαμία.

Η ομάδα μας την Τρίτη γνωστοποίησε την συμμετοχή της στο πρότζεκτ «Προσβασιμότητα και βιωματική εμπειρία φιλάθλων ΑμΕΑ ποδοσφαίρου στην Ελλάδα». Πρόκειται για μια ενέργεια που ενθαρρύνει την προσαρμογή των ατόμων με ειδικές ανάγκες στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ στηρίζει και υιοθετεί το PROJECT “Προσβασιμότητα και βιωματική εμπειρία φιλάθλων ΑμΕΑ ποδοσφαίρου στην Ελλάδα”.

Το project διαχειρίζεται στην Ελλάδα (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Aθηνών/εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης του ΣΕΦΑΑ με τον οργανισμό Noriaki Kano Laboratories.

To εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης (APAlab) είναι πόλος αναφοράς για το θέμα αυτό σε συνεργασία με το “Kέντρο Προσβασιμότητας για το Ποδόσφαιρο στη Eυρώπη” C.A.F.E., CSR partner της UEFA.

Tα αποτελέσματα της έρευνας με τις καλές πρακτικές και βελτιώσεις θα παρουσιαστούν στο ετήσιο ΑCTION WEEK του Κέντρου , σε χώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Η Ελλάδα με το ποδόσφαιρο της εκφράζει ανάμεσα στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα και τους ανθρώπους με αναπηρίες που υπολογίζονται κοντά στο 20% του πληθυσμού.

Τώρα είναι μια ευκαιρία να ελαχιστοποιήσουμε κάθε ορατά ή αόρατα φράγματα ώστε στην μετά covid εποχή να επανεκκινήσουμε πιο ισότιμα σαν κοινωνία και σαν club.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία