Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Το «ευχαριστώ» του πατέρα του Μαργαρίτη!

Δήλωση που… σπάει κόκαλα από τον Δημήτρη Μαργαρίτη, αναφορικά με την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον πατέρα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος έδωσε μάχη με τη ζωή για 18 ημέρες, χτυπημένος από τον ιο που μεταδόθηκε μέσω της ομάδας μας.

Η οικογένεια Μαργαρίτη ήταν εκ των… άτυχων, που ταλαιπωρήθηκαν από τις ορέξεις του Αλέξη Κούγια και των αστυνομικών αρχών, αφού εξαιτίας της καταγγελίας και της επιμονής του προέδρου της ΑΕΛ, έπρεπε να δίνουν παρουσία στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στα αστυνομικά όργανα. Υπόθεση που είχε βγάλει εκτός εαυτού τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Με δήλωση που έκανε ο κ. Μαργαρίτης την Τρίτη ευχαρίστησε μεταξύ άλλων δήμοσια τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας και την έμπρακτη συμπαράσταση του στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή στο διάστημα του εγκλεισμού τους.

Διαβάστη τη συγκινητική δήλωση του Δημήτρη Μαργαρίτη:

«Μετά από 18 ημέρες μάχης με πραγματικά πυρά, από έναν ύπουλο και τρομακτικό εχθρό, που συστήνεται πολύ αγαθά και εξελίσσεται σε εφιάλτη, δόξα τον Θεό και την Παναγία όμως ,η άμυνα κράτησε και έτσι 18 ημέρες μετά ξανά στο σπίτι και την οικογένειά μου, με αποσκευή το πολυτιμότερο αγαθό, τον μεγαλύτερο πλούτο, την Υγεία….

Σε αυτό το σημείο θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ , τους ΗΡΩΕΣ γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας στο «Πετρινο».

Επίσης θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ έναν άνθρωπο, μάλλον να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τον ΑΝΘΡΩΠΟ Πανουργιά Παπαϊωάννου που έδωσε μαθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην οικογένεια μου και σε εμένα προσωπικά.

Επίσης να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους εσάς για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείξατε και με συγκίνησε αφάνταστα.

Και επειδή το έζησα απλά το καταθέτω: ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ από αυτόν τον τρομακτικό ιό που ονομάζεται covid 19».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία