Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αγανάκτηση για VAR, εξετάζουν ακόμα και μήνυση!

Στη Λαμία μπορεί να ήταν… σκασμένοι απόψε για τον τρόπο που ήρθε η ήττα στο Περιστέρι, ταυτόχρονα όμως ήταν και φανερά εκνευρισμένοι από τις διαιτητικές αποφάσεις. Και συγκεκριμένα, για την φάση του 20ου λεπτού με τον Ντέλετιτς, θεωρόντας πως ήταν κανονικό γκολ.

Από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ προκύπτει αγανάκτηση που σε ένα ακόμα ματς η ομάδα μας δεν τυγχάνει ίσης μεταχείρησης με τις υπόλοιπες ομάδες. Η ένσταση τους δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με τον Ατρόμητο, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις, αλλά με τους διαιτητές.

Στον ΠΑΣ Λαμία στέκονται στη φάση του 20ου λεπτού, όπου ο Ντέλετιτς «κρέμασε» τον Μανδά, σχολιάζοντας πως κακώς δεν μέτρησε ως γκολ. Μάλιστα, λεγόταν χαρακτηριστικά πως οι διαιτητές δεν μπήκαν στον κόπο να δουν ούτε στο VAR την φάση, προκειμένου να την εξετάσουν.

Εξάλλου, πρόκειται για τη δεύτερη φορά φέτος που συμβαίνει ανάλογη εξέλιξη. Είχε ξανά γίνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο ματς με τον Άρη. Τότε βέβαια, το γκολ είχε ακυρωθεί. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί. Άλλωστε, αν σε εκείνο το σημείο η ομάδα μας έκανε το 2-0, τα πράγματα στη συνέχεια του ματς θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά.

«Το πόδι στήριξης στη γραμμή και η μπάλα μισό μέτρο μέσα, ντροπή», ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Σάκη Τσικνή. Την ίδια ώρα δε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lamia Ole, στη Λαμία εξετάζεται να υπάρξουν πιο δραστικά μέτρα…

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να κατατεθούν μηνύσεις κατά του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο του VAR.

Ανεξάρτητα από το αν θα αποφασίσουν να κινηθούν νομικά πάντως, είναι κάτι που δεν θα το αφήσουν να περάσει ατιμώρητο. Ειδικά από τη στιγμή που τέτοια διαιτητικά λάθη κοστίζουν πολύτιμους βαθμούς!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία