Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν Σήμερα: Αναβολή στο ντέρμπι με τον κόσμο να… χορεύει!

Από αυτή εδώ τη γωνία έχουν σταθεί πολλάκις στο παρελθόν στο μεγαλείο που έχει δείξει ο κόσμος της Λαμίας. Έχουν γράψει εκτενώς για τις φορές που οι οπαδοί της ομάδας μας την πήραν στις… πλάτες τους για να την βγάλουν από τα δύσκολα. Το ίδιο ιδιαίτερη λοιπόν είναι και η σημερινή επέτειος.

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται από το αναβληθέν ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου. Ένα ματς που μπορεί να μην έγινε, απέδειξε ωστόσο περίτρανα σε εχθρούς και φίλους πως η Λαμία είναι… επτάψυχη!

Στις 14 Ιανουαρίου του 2009, η ομάδα μας φιλοξενούσε τη γειτόνισσα Νίκη σε ένα ντέρμπι από τα παλιά με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες. Κι αυτό διότι είχε μεσολαβήσει ο ορισμός διοίκησης από οπαδούς της Λαμίας, παλαιμάχους της και ανθρώπους των τοπικών αρχών. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο σύλλογος είχε καταφέρει να χτίσει ρόστερ και να… κατεβάσει την ομάδα στο ματς.

Και μπορεί η βροχή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα να είχαν δείξει από τις πρώτες πρωινές ώρες πως το ντέρμπι πολύ δύσκολα θα γινόταν, αυτό ωστόσο δεν πτόησε τον κόσμο. Περισσότεροι από 500 φίλους της ομάδας μας πήραν κανονικά θέση στις κερκίδες -σε ένα ΔΑΚ χωρίς στέγαστρο τότε- και τραγουδούσαν υπό βροχή. Την ίδια ώρα στα εκδοτήρια είχε σχηματιστεί ουρά προκειμένου οι Λαμιώτες να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας που είχε εκδόσει η νέα διοίκηση.

Και μπορεί το διαιτητικό τρίο στην αναγνωριστική του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο να… επικύρωσε την αναβολή, η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν πτόησε κανέναν! Αντιθέτως, την επόμενη ημέρα στις κερκίδες βρέθηκαν ακόμα περισσότεροι!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Lamiafc.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία