Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Από απόψε στη Λαμία ο Τζέιμς!

Τζέιμς

Ένα βήμα πιο κοντά στον ΠΑΣ Λαμία, είναι από απόψε ο Μάνρεκαρ Τζέιμς!  Αν και το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών τον ήθελε να έρχεται αύριο, ο Καναδός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από απόψε στην πόλη μας, ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα μας.

Ουσιαστικά, απομένει το τυπικό κομμάτι για την ολοκλήρωση της μεταγραφή του στους «κυανόλευκους», αφού ο 27χρονος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί τους. Αναμένεται να έχει κάποιες επαφές αύριο, να διευθετήσει τη Δευτέρα τα όποια γραφειοκρατικά ζητήματα και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του -αφού βέβαια πρώτα περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Βάσει του ρεπορτάζ του Lamia Ole -και σε αντίθεση με όσα έχουν γραφτεί- ο Τζέιμς θα έρθει στην ομάδα μας με κανονική μεταγραφή, ως ελεύθερος από τη Μίντιλαντ και μάλιστα θα μπει οψιόν ανανέωσης ενός χρόνου, αν έρθει η παραμονή. Ωστόσο, η πλειοψηφία των Μέσων κάνει λόγο για τον δανεισμό του. Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι λεπτομέρειες, αφού αναμφίβολα εκείνο που μετράει είναι πως ο ΠΑΣ Λαμία βάζει στα γρανάζια του ένα «πολύτιμο» εργαλείο για την ανασταλτική του λειτουργία.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία