Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Παπαϊωάννου: «Από τη 1:00 ήξεραν την απόφαση»!

Αιχμές για το χειρισμό της κατάστασης από πλευράς ΑΕΛ, άφησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά την εξέλιξη πριν το ματς, που οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης.

Αφού οι «βυσσινί» αποχώρησαν από το γήπεδο και η πλευρά του ΠΑΣ Λαμία ενημερώθηκε από τον διαιτητή πως δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι, ο μεγαλομέτοχος εξήγησε την κατάσταση στη Nova. Επισήμανε πως αιτία της μη-διεξαγωγής του ματς είναι η ποινή που επέβαλλε η ΕΠΟ στη Λάρισα, ωστόσο τόνισε πως η απόφαση ήταν γνωστή από τη 1:00 το μεσημέρι και οι Θεσσαλοί είχαν μπροστά τους τέσσερις ώρες για να αφήσουν εκτός τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός πως όλοι τους βρίσκονταν στο βασικό σχήμα που είχε επιλέξει ο Τζιανλούκα Φέστα.

Συγκεριμένα, ο κ. Παπαϊωάννου σχολίασε: «Στη φιλοξενούμενη ομάδα έχουν ανακληθεί τα δελτία της από τη 1 το μεσημέρι. Υπάρχει το χαρτί από την ΕΠΟ και εννιά ποδοσφαιριστές της δεν μπορούσαν να παίξουν. Είχαν 13 παίκτες, αλλά η ΑΕΛ προτίμησε να παίξει με αυτούς. Ο διαιτητής δεν άφησε την αναμέτρηση να εκκινήσει. Υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι το ματς θα αρχίσει κανονικά.

Την ώρα που βγήκαν για ταυτοπροσωπία, ενημερώθηκαν πως δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να κατεβάσουν ποδοσφαιριστές από τη Λαμία. Δεν γίνεται η αναμέτρηση. Είπαμε ένα “γεια” με τον Κούγια. Δεν μιλήσαμε.

Ήταν δυσάρεστο το ότι δεν έγινε το ματς. Δεν έχουμε καμία υπαιτιότητα σα Λαμία, στο γιατί δεν άρχισε. Θα δούμε το Φύλλο Αγώνα. Η επίσημη ενημέρωση είναι πως δεν μπορύσε να ξεκινήσει γιατί 9 παίκτες της ΑΕΛ δεν μπορούσαν να παίξουν».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία