Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Στην δικαιοσύνηση ο Βόλος για την υπόθεση της ΑΕΛ!

Φουλ επίθεση στην ΕΠΟ από τον Βόλο με αφορμή τα όσα από χθες συνέβησαν με την ακάλυπτη επιταγή της ΑΕΛ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος κάνει γνωστό πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας, για το γεγονός πως παρότι η πλειοψηφία των ΠΑΕ οφείλει να αποπληρώνει άμεσα της οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν, στην περίπτωση της Λάρισας δόθηκε προθεσμία.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου γίνεται λόγος για «παιδιά και αποπαίδια» και για προνομιακή μεταχείρηση της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Η νέα κωμικοτραγική υπόθεση με την ακάλυπτες επιταγές της ΠΑΕ Λάρισας προς την ΕΠΟ για την πληρωμή των παραβόλων μετεγγραφών που η θεσσαλική ομάδα πραγματοποίησε τον Ιανουάριο, εύλογα προκαλεί την αντίδραση όλων και φυσικά τη δική μας, που πέραν από τις δημόσιες αναφορές και ανακοινώσεις προχωρούμε και σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η ενέργειά μας αυτή ουδόλως στρέφεται κατά της ΠΑΕ της Λάρισας, ούτε του ιδιοκτήτη της Αλέκο Κούγια, αλλά κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, του ταμία, Περικλή Λασκαράκη και των υπολοίπων μελών του ΔΣ, που (και) με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά τους καταρράκωσαν την όποια αξιοπιστία το κορυφαίο θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου μας μετά από τόση προσπάθεια είχε κατορθώσει να αποκτήσει και μας επιστρέφει στη θλιβερή εποχή των κάθε λογής Γκιρτζίκηδων. Δυστυχώς…

Θα πρέπει όλοι αυτοί οι ανίκανοι και ανύπαρκτοι παράγοντες να εξηγήσουν, όχι μόνο σε εμάς, για ποιους λόγους και με ποιο σκεπτικό όταν από όλες τις ομάδες απαιτούν, και αυτές βεβαίως συμμορφώνονται, να πληρώνουν άμεσα τις προς την Ομοσπονδία οικονομικές υποχρεώσεις τους, στην ΠΑΕ Λάρισα επιφυλάχθηκε αυτή η προνομιακή μεταχείριση, δηλαδή να πληρώσει με μεταχρονολογημένες επιταγές, που μάλιστα η τελευταία σφραγίστηκε ως ακάλυπτη.

Υπάρχουν για τη σημερινή ΕΠΟ παιδιά και αποπαίδια; Ομάδες δύο ταχυτήτων και υποχρεώσεων, ανάλογα με τα γούστα του κάθε παράγοντα ή παραγοντίσκου; Θεωρούν την Ομοσπονδία προσωπικό τους μαγαζί και σε άλλους «πωλούν» τοις μετρητοίς και σε άλλους επί πιστώσει; Ρητορικά, βεβαίως, τα ερωτήματα, αλλά και μόνο που υποχρεώνεται κανείς να τα θέσει δημόσια καταδεικνύουν το μέγεθος της κατάντιας και της ανυποληψίας που οι κύριοι αυτοί έχουν οδηγήσει το ποδόσφαιρό μας.

Ολοι αυτοί οι κύριοι, που προφανώς θα εύχονται να συνεχιστεί η πανδημία μήπως και μέσω των συνεχών αναβολών των εκλογών παραμείνουν στις καρέκλες τους, αν είχαν την παραμικρή ευθιξία, όφειλαν ήδη να έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους. Γιατί δεν είναι και η πρώτη φορά που συμπεριφέρονται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο. Υπάρχουν και οι καταγγελίες ότι η ίδια ομάδα και ο ίδιος παράγοντας, γνωστός πια στην πιάτσα και ως ο «καλοπληρωτής», πλήρωσαν τις καλοκαιρινές οικονομικές υποχρεώσεις τους με επιταγές που έληξαν τον Σεπτέμβριο και πληρώθηκαν τον Δεκέμβριο.

Βέβαια αν είχαν ευθιξία και αίσθηση του καθήκοντός τους δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουν τεράστιες ευθύνες και ήρθε η ώρα να κληθούν να τις αναλάβουν. Και η πιο σημαντική και βαριά ευθύνη είναι ότι με τον βίο και την πολιτεία τους κατέστρεψαν μια μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση και αναζωογόνηση του κακοποιημένου ποδοσφαίρου μας. Πρέπει να λογοδοτήσουν.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι