Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Πανουργιά τρέχα να σε σώσει η… Πολιτική Προστασία»!

Εριστικός στο μέγιστο ο Αλέξης Κούγιας! Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ συνεχίζει τις κατά πρόσωπο επιθέσεις στον Πανουργιά Παπαϊωάννου ξεπερνώντας τα όρια.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός ποινικολόγος στάθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος». Εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο αγώνας θα γίνει, ενώ συμβούλεψε τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας να… τρέξει στην Πολιτική Προστασία για να σωθεί.

Πρόκειται για μια ακόμα άκρως εμπρηστική δήλωση του μεγαλομετόχου της Λάρισας, που πλέον έχει γίνει κόκκινο πανί στην πόλη μας, έχοντας εμπάθεια εις βάρος του ΠΑΣ Λαμία και των ανθρώπων που τον απαρτίζουν.

Η ανακοίνωση:

Διάβασα κάπου δηλώσεις του κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος έχει γίνει φαίνεται και νομικός.

Θα του το πω με τον ποιό ξεκάθαρο τρόπο, αυτό που οργάνωσες εσύ, ο Γιαννάκης ο χονδρός ο ανεπάγγελτος από την Ρόδο και το αρχιλαμόγιο από την Ανατολική Αττική, ο κολλητός φίλος του Θωμά Μητρόπουλου (χιλιάδες φωτογραφίες), θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

Σήμερα, το πολύ αύριο, η ΕΙΜΠ θα ανακαλέσει την απόφαση της και είναι βέβαιο ότι ο Αθλητικός Δικαστής της Super League 1, είτε πριν από την εκδίκαση της εφέσεως μας στο Διαιτητικό, είτε μετά, θα ορίσει την ημερομηνία του παρανόμως μη διεξαχθέντα αγώνα.

Επειδή έχεις καλό δικηγόρο στην Λαμία, πες του να διαβάσει το άρθρο 17 παρ. 2 του ΚΑΠ και μετά το φύλλο αγώνα και θα σου πει τι σας περιμένει.

Και μετά τρέχα να σε σώσει η Πολιτική Προστασία Φθιώτιδας.

Έγκλημα δεν είναι η επανάληψη του παιχνιδιού, έγκλημα είναι αυτό που κάνατε όλοι μαζί, γιατί δεν θέλετε να παίξουμε και να χάσατε.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι