Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ζήτησε και πήρε επ’ αόριστον αναβολή η ΑΕΛ!

Την επ’ αόριστον αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», ζήτησε και πέτυχε η Λάρισα.

Οι «βυσσινί» είχαν κληθεί σήμερα από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την αναβολή της αναμέτρησης, καθώς στο Φύλλο Αγώνα αναφέρεται ξεκάθαρα η υπαιτιότητα τους για την μη διεξαγωγή του ματς.

Ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Κώστας Συνοδινός ζητήσε αναβολή. Αρχικά διότι ο Αλέξης Κούγιας απουσίαζε σε ποινικό δικαστήριο και αφετέρου διότι εκκρεμεί η προσφυγή των Θεσσαλών στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας για την ανάκληση των δελτίων. Το αίτημα του έγινε δεκτό και επομένως η εκδίκαση αναβλήθηκε, μέχρι πρώτα να ολοκληρωθεί η υπόθεση στην Ομοσπονδία.

Το δικαστήριο εκείνο έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου, με την ΑΕΛ να ζητά κηρυχθεί άκυρη η απόφαση που είχε ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Σημειώνεται πάντως -πως με βάση το σημερινό κατηγοριτήριο- η Λάρισα κινδυνεύει να χάσει το ματς με τον ΠΑΣ Λαμία με σκορ 3-0 στα χαρτιά, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο 8.000 – 40.000 ευρώ

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία