Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Ήμασταν προετοιμασμένοι για το παιχνίδι του Αστέρα»

Στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η Λαμία και τις οποίες γνώριζαν στο αγωνιστικό τμήμα πριν το ματς, εστίασε ο Τάσος Καραμάνος μετά το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Έλληνας επιθετικός και εκ των αρχηγών της ομάδας μας μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του και επισήμανε το πως προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Λαμία. Σχολίασε παράλληλα τη σημασία του ενός βαθμού στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, είπε: «Γνωρίζαμε πριν το παιχνίδι ότι έχουμε δύσκολη αποστολή κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Μια ουσιαστική ομάδα που έχει καταφέρει να πάρει σημαντικές νίκες εντός και εκτός έδρας, με κυνικό ποδόσφαιρο και στιβαρή άμυνα. Ήμασταν προετοιμασμένοι για έναν τέτοιο τύπο παιχνιδιού. Γνωρίζαμε ότι ο βαθμός, ή οι βαθμοί θα εξαρτηθούν από την αμυντική μας συμπεριφορά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάναμε και το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα. Προσθέσαμε έναν βαθμό ακόμα, πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία