Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Βρήκαν χημεία και δεν αλλάζουν!

Το κέντρο της άμυνας ήταν ένα κομμάτι στο οποίο φέτος η Λαμία «υπέφερε» αρκετά. Ωστόσο, με τον ερχομό του Μιχάλη Γρηγορίου και με την αλλαγή λόγικης στο τακτικό κομμάτι, η ομάδα μας δείχνει να έχει βρει την ηρεμία της.

Παρότι έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Λουκά Βύντρα είναι πολυτέλεια να τον έχεις στον πάγκο, είναι γεγονός πως οι Ντάνιελ Αντέτζο και Άνταμ Τζανετόπουλος έχουν καταφέρει να κερδίσουν επάξια τις θέσεις τους στην ενδεκάδα. Κι αν για τον πρώτο ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο, είναι αλήθεια πως η φετινή παρουσία του 25χρονου Έλληνα στόπερ, έχει εκπλήξει ευχάριστα τον κόσμο.

Με την περιπέτεια που πέρασε ο Βύντρα το προηγούμενο διάστημα και τον τραυματισμό του νωρίτερα, ο Τζανετόπουλος πήρε φανέλα βασικού και τον αντικατέστησε επάξια. Και είναι γεγονός πως έχει βρει την απαραίτητη χημεία με τον Αντέτζο. Σε τέτοιο βαθμό, που πλέον δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Οι δυο τους έχουν τις απαραίτητες αλληλοκαλύψεις, αλλά και την ταχύτητα που στη συγκεκριμένη θέση είναι εξαιρετικό προσόν. Σαφώς έχουν βοηθήσει και τα αποτελέσματα, ώστε να βρουν την απαραίτητη ψυχολογία, ωστόσο ο ΠΑΣ Λαμία στα πρόσωπα τους, έχει βρει δύο πολύ αξιόπιστες λύσεις για τα μετόπισθεν.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία