Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Δεκτή η έφεση, η Λίγκα θα κρίνει το ΑΕΛ – Λαμία!

Δεκτή έγινε την Πέμπτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η έφεση που υπέβαλλε η ΑΕΛ και πλέον αναμένεται το Πειθαρχικό της Super League να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα με τη Λαμία.

Οι «βυσσίνι» είχαν προσφύγει κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ομοσπονδίας, ύστερα από την απόφαση ανάκλησης των δελτίων τους, που είχε ως αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το προπερασμένο Σάββατο η αναμέτρηση με την ομάδα μας στο «Αθανάσιος Διάκος».

Εν τέλει, η ΕΠΟ έκρινε πως κακώς ανακλήθηκαν τα δελτία και δικαίωσε το σύλλογο της Λάρισας. Πράγμα που σημαίνει πλέον πως η ΑΕΛ θα πάει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και θα ζητήσει να οριστεί εκ νέου η αναμέτρηση με την Λαμία.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Λαμία θα στηριχθεί στα όσα έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα και θα ζητήσει να κατακυρωθεί το παιχνίδι υπέρ του στα χαρτιά, αφού ο Αλέξης Κούγιας είχε πάρει την ομάδα και είχε αποχωρήσει με δική του υπαιτιότητα από το γήπεδο. Πράγμα που σημαίνει πως είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη μη-διεξαγωγή του ματς. Όπως άλλωστε αναγράφεται και από τον διαιτητή κ. Κουτσιαύτη.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι