Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Γρηγορίου: «Μεγάλη νίκη σε δύσκολο γήπεδο»!

Δικαιωμένος για τις σημερινές του επιλογές, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς στη Ριζούπολη, ο 47χρονος τεχνικός της Λαμίας εστίασε στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα μας. Τόσο λόγω του αντιπάλου, όσο και λόγω του αγωνιστικού χώρου. Αναφέρθηκε στο ρίσκο με τη χρησιμοποίηση δύο φορ, ενώ τόνισε πως με τέτοια αποτελέσματα να έρθει πιο γρήγορα η παραμονή.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Δεν είναι νίκη παραμονής σε αυτό το σημείο, αλλά είναι μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που μέχρι τώρα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες με κυριότερη τον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό εξάλλου αναβλήθηκε χθες το παιχνίδι. Είχαμε να αντιπαραθέσουμε δύναμη και καλές επιλογές. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για αυτό ξεκινήσαμε και με τα δύο μας φορ, τον Καραμάνο και τον Αραμπούλι και πήγαμε σε ένα 4-4-2 για πρώτη φορά από όταν ήρθα, οπότε όλα τα κάναμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να επιτύχουμε γρηγορότερα το στόχο».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία