Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Η Λαμία δεν είναι ομάδα για τόσο χαμηλά»!

Το γεγονός πως η βαθμολογική της θέση, αδικεί τη Λαμία, επισήμανε ο Τάσος Καραμάνος.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, μιλώντας μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σχολίασε πως η σημερινή εμφάνιση της ομάδας μας, ήταν στο πλαίσιο της γενικότερης ανάτασης που υπάρχει. Στάθηκε στην πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και σχολίασε τον καταλυτικό ρόλο που έχουν παίξει ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι μεταγραφές που έγιναν το Γενάρη.

Αρχικά, ο Έλληνας επιθετικός είπε: «Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν αποτελεσματικοί έστω κι αν σκοράραμε από το σημείο του πέναλτι. Το θέμα είναι πως πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Κομβική για τη συνέχεια. Έχουμε καλή ψυχολογία, απόδοση επιθετικά και αμυντικά, έχουμε αλλάξει άρδην την εικόνα μας και θεωρώ πως αυτά τα αποτελέσματα θα έρχονται πλέον και πιο συχνά».

Εν συνεχεία και σε ερώτηση για την πίεση που άσκεισαι ο Απόλλωνας, τόνισε: «Όταν είσαι μπροστά στο σκορ, το ένστικτο λειτουργεί ως παράγοντας που θα σε κάνει να αμυνθείς περισσότερο. Δεν γυρίσαμε όμως πίσω τόσο πολύ, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις γραμμές μας λίγο ψηλότερα για να μην δώσουμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κυκλοφορήσει εύκολα τη μπάλα και να φτάσει στα καρέ μας. Προσπάθησε και ο Απόλλων, λογικό ήταν να βγάλει κάποιες ευκαιρίες. Ο Επασί ήταν πολύ καθοριστικός σε μια επέμβαση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί μας κράτησε μπροστά στο σκορ και εν γένει η αμυντική λειτουργία και η συμπεριφορά μας ήταν πάρα πολύ καλή και αυτός ήταν ο παράγοντας που μας έδωσε τη νίκη».

Για την αλλαγή εικόνας της Λαμίας: «Είναι εμφανές πια ότι έχει αλλάξει η εικόνα μας. Θεωρώ πως δεν είμαστε ομάδα που πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Το περίμενα ότι θα αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας. Είχα ξαναπεί ότι ήταν πάρα πολύ κομβική η νίκη επί του Άρη. Ήταν η πρώτη νίκη που ήρθε πολύ γρήγορα, τα νέα παιδιά που ήρθαν βοήθησαν κι αυτά άμεσα και ήταν κάτι το οποίο μας έδωσε την ώθηση για τη συνέχεια και έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τόσους πολλούς πόντους».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία