Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Με την καραμπινάτη αλλοίωση θα ασχοληθεί κανείς;

Εκτός απροόπτου, η Λαμία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική της Super League την ερχόμενη Τρίτη (23/2). Το τι συνέβη ωστόσο και έγινε τόσο μεγάλη αναδίπλωση από πλευράς ΕΠΟ, είναι απορίας άξιο.

Αν και για να βγουν συμπεράσματα, θα πρέπει πρώτα να δούμε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση του Διαιτητικού της Ομοσπονδίας, είναι γεγονός πως κάποια πράγματα… δεν κολλάνε. Πρώτο και κυριότερο πως οι διάδικοι πρότειναν από έναν διαιτητή για δικηγόρο, την ώρα που αρμοδιότητα προέδρου έχει Αρεοπαγίτης δικηγόρος.

Από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ διάλεξε να εκπροσωπηθεί από τον Σιδέρη, ο οποίος είχε ψηφίσει κατά (!) της ίδιας της Ομοσπονδίας, ενώ ο προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας Νίκος Μπάρτζης πρόλαβε και μίλησε για λιγότερο από ένα λεπτό. Προφανώς και τα όσα ο ιδιοκτήτης της Λάρισας είχε πει τις προηγούμενες ημέρες για τα μέλη της ΕΠΟ, ήταν αρκετά για να γίνει αλλάξει η απόφαση. Εξάλλου η θητεία τους ολοκληρώνεται και δεν είχαν κανένα λόγο να αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Σε κάθε περίπτωση, από την όλη ιστορία, αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι πως υπάρχει υπαιτιότητα της ΕΠΟ. Με πράξη, ή παράλειψη. Δηλαδή μιλάμε για καραμπινάτη αλλοίωση των κανόνων πρωταθλήματος, που δεν θα έπρεπε να απασχολεί μόνο τον ΠΑΣ Λαμία και τον ΝΠΣ Βόλο, οι οποίοι ανοιχτά πήραν θέση, αλλά όλες τις ομάδες της Super League. Πόσο μάλλον αυτές στο κάτω μισό της βαθμολογίας που εμπλέκονται άμεσα σε ανταγωνισμό με τους «βυσσινί».

Μπορεί στην προκειμένη περίπτωση, το πρόσωπο που έχει «στοχοποιηθεί» να είναι ο Αλέξης Κούγιας, στην πραγματικότητα ωστόσο κι αυτός δρα ανάλογα με το συμφέρον του. Δηλαδή τη σωτηρία της ΑΕΛ. Το θέμα ωστόσο είναι πιο βαθύ και ήδη θα έπρεπε να έχουν γίνει κινήσεις από τις ΠΑΕ κατά της Ομοσπονδίας για παραλείψεις που επηρεάζουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Αντ’ αυτού ωστόσο, η πλειοψηφία κάνει… πως δεν βλέπει, ή αρκείται σε δηλώσεις για τα μάτια του κόσμου.

Το ζήτημα σε κάθε περίπτωση, αφορά τώρα την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ. Και το ερώτημα είναι, η Πρωτοδίκης Γλυκερία – Λουίζα Ιωαννίδου θα ασχοληθεί με την υπόθεση ως οφείλει, ή θα το κάνει όταν δεν θα έχει κανένα νόημα πλέον;

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ