Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Απαράδεκτα πράγματα! Στοχοποιεί δημοσιογράφο η ΑΕΛ!

Ανήκουστα πράγματα! Δεν μένει στα υπονοούμενα και τις απαράδεκτες εκφράσεις, αυτή τη φορά η ΑΕΛ στοχοποιεί δημοσιογράφο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ομάδα της Λάρισας ονοματίζει δημοσιογράφο για δημοσιεύματα -που σύμφωνα με τους «βυσσινί» έχουν στόχο να αναδείξουν τον Μιχάλη Γρηγορίου και να μειώσουν τη δική τους προσπάθεια.

Μάλιστα, οι Θεσσαλοί ζητούν εμμέσως στον ιδιοκτήτη του Μέσου να… συνετίσει τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, σε μια τακτική που θυμίζει άλλες εποχές, μαύρες και ξεπερνάνε πια τα όρια της δημοκρατίας.

Προφανώς σε μια ακόμα δημόσια τοποθέτηση τους, δεν λείπει η αναφορά στη Λαμία και τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος χαρακτηρίζεται ειρωνικά «δισεκατομμυριούχος».

Η ανακοίνωση:

Κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε να ασχοληθούμε, ούτε να απαντήσουμε σε έναν που γράφει άρθρα κατά παραγγελία για να βοηθήσει τον ”ποδοσφαιρικό του σύντροφο”, Μιχάλη Γρηγορίου, να επιβιώσει, αλλά αυτή η ανήθικη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που έχει αναλάβει εργολαβικά την προσπάθεια να δυσφημεί την ΑΕΛ, να υποβαθμίζει την αξία των ποδοσφαιριστών της και των προπονητών της και το κύρος της ιδιοκτησίας μας, από τότε που διώξαμε το ”γλυκό” αγόρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και ”ποδοσφαιρικό και δημοσιογραφικό σύντροφο” και προπονητή του κ. Λάππα, Μιχάλη Γρηγορίου, το δικό του ”σύντροφο” και ”συμπαραστάτη” στις δύσκολες στιγμές της ποδοσφαιρικής ζωής του, μας εξοργίζει.

Ο Λάππας που μέχρι τότε αποθέωνε την ομάδα μας όταν ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν προπονητής μας (33 αγώνες – 3 νίκες από τον Ιανουάριο του 2019).

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Γκιόλιας, ο εκδότης της Sportime, ο οποίος είναι έντιμος και πονεμένος άνθρωπος από τέτοιες συμπεριφορές, τέτοιου ήθους και ”συνηθειών” ανθρώπων και δημοσιογράφων, δεν έχει παρατηρήσει τι προσπαθεί να κάνει στην ομάδα μας για χάρη του ”γλυκού” αγοριού και της ομάδας του, της Λαμίας, ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Να είναι όλοι βέβαιοι, τόσο ο ”λαπάς”, όσο και ο ”ποδοσφαιρικός” και ”δημοσιογραφικός” σύντροφός του, ότι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Η ΑΕΛ έχει 10 βαθμούς, θα μπορούσαμε να έχουμε 18, με τους 2 βαθμούς που μας κλέψανε στο Παναιτωλικό με τον Ζαχαριάδη, τους 2 βαθμούς που μας κλέψανε στο ’97 με τον ΠΑΟΚ, με τους 2 βαθμούς που χάσαμε από ατυχία με την ΑΕΚ και με τους 2 βαθμούς που χάσαμε λόγω τραυματισμών χθες, του Μαξιμένκο και Γιακιμόφσκι, και της κοπώσεως του Μπεν Χατίρα και Στίφλερ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Συγνώμη κ. ”ποδοσφαιρικέ και δημοσιογραφικέ σύντροφε” και ”συμπαραστάτη” του κ. Γρηγορίου στις δύσκολες στιγμές της ζωής του, αλλά θα σας στεναχωρήσουμε οικογενειακώς.

Άξιος ο μισθός σας και η αρμονική συνύπαρξή σας με τον κ. Γρηγορίου, αλλά τα έχουμε βάλει και έχουμε νικήσει πολύ σοβαρότερους από εσάς και δημοσιογράφους και προπονητές και δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες.

Τα υπόλοιπα στους 12 επόμενους αγώνες.

Σας έχουμε μάθει και γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι