Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Κλείστε τους τα στόματα στο χορτάρι!

Τα 24ωρα που μεσολαβούν μέχρι τη «μάχη» της Τετάρτης στο Αλκαζάρ, είναι από τα πιο κρίσιμα της φετινής σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία. Άπαντες οφείλουν να κλείσουν τα αυτιά τους στα όσα ακούγονται και θα ακουστούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για αυτό που έχουν να αντιμετωπίσουν… για «πόλεμο» δηλαδή!

Μιλάμε για ένα από τα must win παιχνίδια της Λαμίας φέτος. Ενδεχόμενη νίκη επί της ΑΕΛ, τη στέλνει στο +8 από τους «βυσσινί» και ουσιαστικά καθαρίζουμε με την τελευταία θέση. Προφανώς με τα όσα μας έχει δείξει το τελευταίο δίμηνο, η ομάδα μας μπορεί και με το παραπάνω να το κάνει αυτό. Όσο βελτιωμένη εικόνα κι αν παρουσιάζουν οι Θεσσαλοί.

Την ίδια ώρα βέβαια, όλοι γνωρίζουμε -και το αγωνιστικό τμήμα- πως πρόκειται για ματς με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες. Έτσι κι αλλιώς έχουν αυτό τον χαρακτήρα τα παιχνίδια κόντρα στη Λάρισα. Πόσο μάλλον τώρα, με τα όσα έχουν προηγηθεί.

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξουν στοχευμένες επιθέσεις από την ΑΕΛ σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Ήδη έγινε η αρχή σήμερα το πρωί. Θεωρείται ουσιαστικά σίγουρο πως στο Αλκαζάρ οι «κυανόλευκοι» θα έχουν να αντιμετωπίσουν… βλαχομαγκιές και απειλές (που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν τη Λάρισα, αλλά είναι τακτική της διοίκησης τους).

Στο χερί των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ωστόσο, να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο, αυτό που βλέπουμε και πιστεύουμε όλοι για αυτούς! Ότι είναι ανώτερη ομάδα και ότι δεν αξίζουν βαθμολογικά να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται.

Τεχνικό τιμ και διοίκηση πρέπει να «θωρακίσουν» την ομάδα και να την προετοιμάσουν κατάλληλα για αυτό που θα αντιμετωπίσει. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι, εκεί που πρέπει να κλείσουν στόματα

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ