Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Απειλές κατά της οικογένειας Κούγια

Μπορεί η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο να τον έχει φέρει στο στόχαστρο πολυ κόσμου, είναι γεγονός ωστόσο πως και οι επαγγελματικές αποφάσεις του Αλέξη Κούγια σχολιάζοντας αναλόγως. Η τελευταία, η ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μάλιστα.

Σε τέτοιο βαθμό που σύμφωνα με γιο του, Χρήστο το τελευταίο 24ωρο αυτός και η αδερφή του δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους.

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα»», αναφέρει ο Χρήστος Κούγιας στον λογαριασμό του στα social media.

Εδώ πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη υπόθεση την οποία αναλαμβάνει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και προκαλεί, δεν είναι και η μοναδική. Μάλιστα, ακόμα και κατά την προεδρία του στην Λαμία είχε υπάρξει ανάλογο περιστατικό, όταν και είχε προχωρήσει στην ανάληψη της υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκωνέα μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μάλιστα, σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της πόλης μας κίνηση τότε, αναρχικοί και αριστεριστές, είχαν εκφράσει την εναντίωση τους κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας μας, παραμένοντας έξω από το γήπεδο και πραγματοποιόντας πορεία διαμαρτυρίας.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι