Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Το απόλυτο παιχνίδι έκανε κόντρα στην ΑΕΛ, η ομάδα μας σύμφωνα με τον Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ της Λαμίας στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που είχε η ομάδα μας και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα στην επανάληψη. Επισήμανε ωστόσο πως οι «κυανόλευκοι» μπορούν να αποδώσουν και ακόμα καλύτερα.

Εξέφρασε πάντως τη θέληση του να μην υποβιβαστεί ούτε η Λάρισα, στην οποία -όπως είπε- έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ντέλετιτς είπε: «Ήρθαμε γνωρίζοντας πως είναι ένας τελικός παραμονής. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε πολύ θέληση. Θέλαμε να νικήσουμε και αυτό δείξαμε. Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε το γκολ, στο δεύτερο κρατήσαμε το μηδέν. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο στόχο της παραμονής».

Για τον τρόπο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θέληση να κάνουμε παιχνίδι. Στο δεύτερο είχαμε κάποιες αντεπιθέσεις… Σε αυτά τα παιχνίδια, όταν έχεις το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να προσφέρεις θέαμα και να παίζεις όμορφα. Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και οι βαθμοί. Θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε έξυπνα. Κρατήσαμε μπάλα, νομίζω κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά μπορούμε και καλύτερα. Ξέραμε ότι είχαμε ντέρμπι για την παραμονή και είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας ένα τέτοιο ματς».

Όσο για την ΑΕΛ, κατέληξε: «Η ΑΕΛ είναι στην καρδία μου. Εδώ έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Δεν θέλω να πέσει η ΑΕΛ».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία