Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Θεοδωρόπουλος: «Ευχαριστώ πολύ κόουτς»!

Για τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα και τη συμβολή του Μιχάλη Γρηγορίου προκειμένου να επιστρέψει δυνατός, μίλησε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Ο Θεσσαλός γκολκίπερ της Λαμίας, εμφανίστηκε μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ικανοποιημένος από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας μας. Στάθηκε στη δική του απόδοση και το πέναλτι που έπιασε, ενώ επισήμανε το πόσο τον έχει βοηθήσει ψυχολογικά ο Γρηγορίου να ξεπεράσει τα προσωπικά του προβλήματα.

Τόνισε παράλληλα, το πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League.

Αναλυτικά:

Για το πέναλτι του Σβαμπ που απέκρουσε: «Δουλεύουμε τα πέναλτι. Ήξερα ότι τα βαράει εκεί (σ.σ. ο Σβάμπ). Με βοήθησε ο Θεός και το έπιασα. Μένουμε εκεί, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω…»

Για την εμφάνιση του: «Το χρειαζόμουν προσωπικά. Είχα κάποια θέματα, αλλά δόξα τω Θεώ γύρισα πιο δυνατός. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόουτς. Ξέρει τον λόγο και έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς».

Για τις δύο εμφάνισεις της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω στην Τούμπα αδικήσαμε τον εαυτό μας. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν για να δεχτούμε πέντε τέρματα. Έτσι ήθελε ο Θεός να γίνει. Σήμερα παίξαμε χωρίς άγχος. Κακά τα ψέματα, η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη και αυτό βοήθησε να παίξουμε πιο ελεύθερα. Θεωρώ πως ήμασταν αρκετά καλοί σήμερα».

Για την ομοιογένεια που έβγαλε η Λαμία με παίκτες που δεν ήταν βασικοί: «Η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ αυτή τη στιγμή. Όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν. Είναι ωραίο να παίρνουν χρόνο κάποια νεαρά παιδιά σε ηλικία. Νομίζω στην πορεία θα γίνει ακόμα περισσότερο. Και άλλοι παίκτες θα πάρουν χρόνο για να πετύχουμε το στόχο μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία