Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Θα φύγω όταν βρεθεί ο κατάλληλος»!

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis», ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας ξεκαθάρισε πως παρά την πρόθεση του, δεν θα το κάνει αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης. Σχολίασε δε, πως δεν έχει τη διάθεση να παραμένει σε κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, αφού η δημοσιότητα δεν είναι το μέλημα του.

Αναλυτικά:

Για την αθλητική δικαιοσύνη: «Από αυτά που βλέπω τώρα τελευταία μπορώ να πω ότι υπάρχουν αμφιβολίες για τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Για να μην γελιόμαστε δεν παράγουμε κανένα προϊόν. Εμείς προσπαθούμε για τον αθλητισμό της πόλης και το πληρώνουμε το άθλημα ακριβά. Κάθε χρονιά γίνονται χειρότερα τα πράγματα και δεν ξέρω πως θα μπορέσει να αναβαθμιστεί. Εγώ το έχω πει ότι θέλω να φύγω. Απλά δεν έχει βρεθεί κάποιος να αναλάβει. Δεν θα δώσω την ομάδα σε κάποιον να την καταστρέψει. Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να φύγουν από την ομάδα. Μάλλον, δεν τους αρέσει το σύστημα. Τα μεγάλα σωματεία είναι διαφορετικά, έχουν και άλλες εισπράξεις. Δεν με φτιάχνει τόσο πολύ ο χώρος. Επίσης, τι είναι το Β4; Ας κάνουν ποδόσφαιρο η Β4 και εμείς να πάμε για ύπνο».

Για την αντιπαράθεση με Κούγια: «Δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν ψοφάω για δημοσιότητα».

Για τη σωτηρία της Λαμίας: «Δεν νομίζω να μην πέσει κανένας. Κάθε αγώνας είναι τελικός. Έχουμε ένα πρόγραμμα δύσκολο και παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Θα κοντραριστούμε με κάποιες ομάδες μέχρι το τέλος».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία