Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Γκούγκα: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου»!

Καμία πρόταση ανανέωσης δεν του έχει γίνει από τον ΠΑΣ Λαμία, όπως ο Γκούγκα έσπευσε την Καθαρά Δευτέρα να διευκρινύσει.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γεωργιάνος χαφ σε μέσω της πατρίδας του, φερόταν να έχει δηλώσει πως η ομάδα μας του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης και να την εξετάζει, μαζί με πρόταση που του έχει γίνει από την Πολωνία. Αυτό ωστόσο, μάλλον ήταν προϊόν παρερμεινίας, αφού όπως ο ίδιος τόνισε στην ιστοσελίδα που μετέφρασε τη συνέντευξη, το «lamiara.gr», η συγκεκριμένη δήλωση ουδέποτε έγινε.

Συγκεκριμένα, ο Γκούγκα είπε: «Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση από την Λαμία. Πρόκειται για παρερμηνεία των δηλώσεων μου. Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο στη συνέτευξη που έδωσα. Μίλησα απλά για την πορεία μου μέχρι σήμερα και τα δύο τελευταία παιχνίδια στα οποία έπαιξα βασικός και ελπίζω αυτό να αλλάξει τα πράγματα και να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Σέβομαι την ομάδα και οφείλω να το διευκρινίσω ότι ποτέ δεν έκανα αυτή τη δήλωση. Έχω κάνει ήδη τις απαραίτητες συστάσεις στη σελίδα που παραχώρησα τη συνέντευξή μου».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία