Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Σοκ στο Βόλο για τον φροντιστή που παρενοχλούσε ανηλίκους!

Μορφή… χιονοστιβάδας έχει πάρει τις τελευταίες ώρες η φημολογία στο Βόλο, που θέλει 30χρονο φροντιστή να παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα, το οποίο απασχολεί από τον Ιανουάριο τους υπεύθυνους και είδε τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Σσύμφωνα με το «Μagnesiasports» υπάρχουν συνολικά τέσσερις καταγγελιές από γονείς των ανηλίκων μέχρι τώρα.

Όπως τονίζεται στη γειτονική πόλη, πρόκειται για φροντιστή σε Ακαδημία Ποδοσφαίρου στον Βόλο. Για τον εν λόγω έγινε προφορική καταγγελία γονέα στην Αστυνομία, μετά από μήνυμα που εντόπισε στο κινητό του ανήλικου παίκτη συγκεκριμένης ομάδας και το οποίο είχε μια γυμνή φωτογραφία του φροντιστή και ένα μήνυμα – πρόσκληση. Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε λάβει χώρα τον περασμένο Γενάρη, αλλά μόλις πριν δύο εβδομάδες έγινε γνωστό.

Από τότε -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το «Μagnesiasports»- υπήρξε και δεύτερη καταγγελία για ανάλογο περιστατικό σε νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ τις τελευταίες ημέρες φέρονται να έχουν γίνει δύο ακόμα καταγγελίες.

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει τον συγκεκριμένο φροντιστή και προς το παρόν στοιχειοθετείται μόνο η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος στον οποίο ανήκε -ασφαλώς έχει λύση τη συνεργασία του μαζί του- ενώ πραγματοποιεί δική του εσωτερική έρευνα ώστε να φανεί κατά πόσο τα παραπάνω περιστατικά δεν είναι μεμονωμένα.

Εξάλλου, όπως τονίζεται, η Ακαδημία στην οποία εργαζόταν ο δράστης ενημερώθηκε από γονέα παιδιού που δεν ανήκει στον σύλλόγο. Σε κάθε περίπτωση είναι λογικό οι ομάδες που διατηρούν τμήματα υποδομής στη γειτονική πόλη, τις τελευταίες ημέρες να βρίσκονται σε… πανικό.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι