Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά; (vids)

Προκαλεί σε κανέναν έκπληξη η κλήση του Αλέξη Κούγια σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή; Μήπως προκαλούν έκπληξη τα όσα έχουν καταγραφεί στο Φύλλο Αγώνα του ντέρμπι της Λαμίας με την ΑΕΛ;

Η απάντηση και στα δύο παραπάνω ερωτήματα είναι όχι! Είναι τέτοια η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της Λάρισας, που δεν… πέσαμε και από τα σύννεφα! Μήπως όμως ήρθε η ώρα να ασχοληθούν πιο σοβαρά και τα αρμόδια όργανα μαζί του;

Διότι πέραν από τη συμπεριφορά τραμπούκου χωρίς να υπολογίζει τίποτα, πλέον κατ’ επανάληψη αναφέρεται ρατσιστικά κατ’ επανάληψη σε συγκεκριμένες εθνικότητες, φυλετικές ομάδες και σεξουαλικές προτιμήσεις. Πράγμα ανεπίτρεπτο για άνθρωπο που κατέχει το τιμόνι της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας της χώρας.

Πέραν τούτου και συγκεκριμένα για το παιχνίδι του «Αθανάσιος Διάκος» ο κ. Κούγιας έχει καταγραφεί στο Φύλλο Αγώνα πως έφτυσε τον Γενικό Αρχηγό της Λαμίας, Γιάννη Συρογιάννη. Πέραν του απαράδεκτου της πράξης του, μιλάμε για μια απαγορευτική πράξη εν καιρώ πανδημίας και μάλιστα ενώ ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα. Και δεν είναι πως το λέμε εμείς και όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο. Υπάρχει υλικό βίντεο.

Ας ασχοληθεί επιτέλους κάποιος σοβαρά μαζί του, να τελειώνουμε…

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. anisixos

    18/03/2021 at 4:13 μμ

    Με τέτοιους ” παράγοντες” εμείς περιμένουμε να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο?Κρίμα τα γράμματα και οι σπουδές σου κ.μεγαλομετοχε της ΑΕΛ! Επίπεδο κάτω του μηδενός.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ