Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Τα έκανε λαμπόγυαλο μετά τη Λαμία ο Μονεμβασιώτης»!

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Παράσχος την Πέμπτη, μιλώντας για την αποχώρηση του και τα όσα επεισοδιακά έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής φιλοξενήθηκε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» και άφησε σαφείς αιχμές για τον ιδιοκτήτη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κ. Μονεμβασιώτη.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων σχολίασε πως το κλίμα χάλασε μετά την ήττα από τη Λαμία -προφανώς στο ματς της Ριζούπολης. Υποστήριξε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε επίθεση στους παίκτες χαρακτηρίζοντας τους ακόμα και «στημένους», με αποτέλεσμα να διαταραχθούν για τα καλά οι ισορροπίες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παράσχος είπε: «Ο κ. Μονεμβασιώτης εμπλέκεται σε όλα τα επίπεδα. Το θεωρείται τυχαίο ότι κάθε χρόνο άλλαζε 3-4 προπονητές; Πως το βλέπετε; Εγώ και φέτος του είπα αυτό το πράγμα και δεν μπόρεσε να το χωνέψει με τίποτα. Γι’ αυτό και στις πρώτες ήττες που κάναμε, ειδικά με τη Λαμία, ήρθε στα αποδυτήρια και τα έκανε λαμπόγυαλο. Και τι δεν είπε στα παιδιά. Ηταν τελείως εξωφρενική η συμπεριφορά του να με αφήσει εμένα έξω από τα αποδυτήρια μαζί με το προπονητικό τιμ και να μιλήσει αποκλειστικά στα παιδιά.

Εγώ τον προειδοποίησα. Αυτά τα παιδιά έχουν μαζέψει τόσους βαθμούς. Μην διαλύσει το κλίμα που δημιουργήσαμε με την πρώτη ήττα. Μου είπε “όχι” και μετά πήγε μέσα και τι δεν τους είπε. Και στημένους και το ένα και το άλλο. Δεν με ήθελε μέσα στα αποδυτήρια, γιατί ήξερε πως αν ήμουν μέσα θα είχα φύγει τότε. Και τα παιδιά μου είπαν τα μισά πράγματα από αυτά που τους είπε».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι