Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Φωτιά» στις εκλογές από την ΕΠΣ Καρδίτσας!

Λίγα 24ωρα πριν τις πολυαναμενόμενες εκλογές στην ΕΠΟ και προκύπτουν καταγγελίες και ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, όπως σήμερα βγήκε στο φως της δημοσιότητας, υπήρξε καταγγελία ενόψει της διαδικασίας στη γειτονική ΕΠΣ Καρδίτσας, κατά της ΑΕΚ πως επιχειρεί να μεθοδεύσει το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για την «Ένωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας», η οποία προχώρησε στην εν λόγω διαδικασία, υποστηρίζοντας πως άνθρωποι για λογαριασμό της «Ένωσης» επιχειρούν να παρέμβουν στις εκλογές της της ΕΠΣΚ. Περίπτωση που μάλιστα, παραπέμφθηκε άμεσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε την ταχύτατη αντίδραση από πλευράς «Δικεφάλου» πάντως, που σε τοποθέτηση του στέκεται τόσο στο χρονικό σημείο που προέκυψε η καταγγελία, αλλά και στα αντανακλαστικά που έδειξε η Ομοσπονδία. Όπως τονίζεται από τους «κιτρινόμαυρους», δρουν επιλεκτικά και στήνεται δικαστικό πραξικόπημα εναντίον τους.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ τονίζουν πως: «Παρακολουθούμε με προσοχή την υπόθεση και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βγούμε να μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα για όσους την έχουν μεθοδεύσει αλλά και όσους εκτελούν εντολές».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι