Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Κούγιας: «Παίρνει… χαρτάκια ο Γκούμας»!

Δεν καταλαβαίνει από αργίες και εθνικές γιορτές ο Αλέξης Κούγιας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του μπήκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελπίδων, Γιάννης Γκούμας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ επιτέθηκε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νίκη τεχνικό της «μικρής» Εθνικής με αφορμή το γεγονός πως ο τελευταίος άφησε στον πάγκο και δεν ξεκίνησε βασικό τον Πινακά στο σημερινό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου.

Μεταξύ άλλων, στη δήλωση του κατηγορεί τον Γιάννη Γκούμπα ότι… παίρνει χαρτάκια και δεν μπορεί να φτιάξει ούτε πρόταση.

Με το… γνωστό ήθος που χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του, ο κ. Κούγιας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτή η προπονητάρα της Εθνικής Ελπίδων, που άμα του δώσεις 3 λέξεις δεν μπορεί να κάνει μία πρόταση, ο Γιάννης ο Γκούμας, πόσα χαρτάκια πρέπει να παίρνει; Είναι δυνατόν ρε Γκούμα να μην ξεκινάς τον Πίνακα στην Εθνική Ελπίδων; Ούτε στην Super League 2 δεν πρόκειται να δουλέψεις στην ζωή σου. Έχετε κάνει τις εθνικές ομάδες γραφεία μανατζαραίων. Ο Πινακάς και ο Κούτσιας είναι τα μεγαλύτερα ταλέντα κυνηγοί στην Ελλάδα και δεν ξεκινάει κανείς. Εκεί στην ΕΠΟ δεν υπάρχει κανείς να σου τραβήξει το αυτί; Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί αυτά τα δύο παιδιά και εσείς τους έχετε στον πάγκο. Χρόνια πολλά».

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στην αποστολή της Ελπίδων μετέχει και ο Κώστας Σταμούλης που αγωνίζεται στη Λαμία. Ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και έμεινε στον πάγκο.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι