Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Επίσημη πρόταση της Στερεάς για τη διεξαγωγή του Ακρόπολις!

Την πρόθεση της Στερεάς Ελλάδας να αναλάβει τη διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις εξέφρασαν στο Λευτέρη Αυγενάκη τη Δευτέρα οι τοπικές αρχές.

Η επιστροφή του ιστορικού ράλι στη χώρα μας σκόρπισε ιδιαίτερη χαρά. Όχι μόνο τους λάτρεις των μηχανοκίνητων, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής μας, με την οποία στο παρελθόν έχει συνδεθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος είχαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, μεταφέροντας του πρόταση διεξαγωγής του Ακρόπολις στον τόπο μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς των Αρχών της Στερεάς κατατέθηκε ολοκληρωμένη μελέτη – φάκελος υποψηφιότητας για τη φιλοξενία και διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) το διάστημα 9 – 12 Σεπτεμβρίου του 2021.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σπανός έδωσε συγχαρητήρια στον Υφυπουργό για την επιτυχία της επιστροφής του Ράλι στο πρόγραμμα του WRC και εξέφρασε την βεβαιότητα πως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διαθέτει το δυναμικό και την τεχνογνωσία για την φιλοξενία του αγώνα. Από την πλευρά του, ο κ. Αυγενάκης παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από τον πλήρη φάκελο που κατατέθηκε, σχολιάζοντας πως οι διαδρομές της Στερεάς είναι από τις πλέον «θρυλικές» της διοργανώσης. Ωστόσο, όπως τονίστηκε έντονο ενδιαφέρον πρόκειται να εκφράσει επισήμως και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα