
Η ώρα της επιστροφής για τον Νίκο Τσούκαλο έφτασε. Ο Λαμιώτης επιθετικός συμπεριλήφθηκε σε αποστολή και πάλι μετά από τέσσερις μήνες, για το αυριανό ματς με τον Βόλο.
Ο 29χρονος φορ είχε τεθεί νοκ-άουτ τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η ομάδα μας υπέφερε από τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς. Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 13 Δεκεμβρίου δεν ξανά αγωνίστηκε. Πλέον ωστόσο είναι απόλυτα έτοιμος για να ξανά πάρει χρόνο και ο Μιχάλης Γρηγορίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» πάνε στο παιχνίδι με τις γνωστές τους απουσίες. Αραμπούλι, Πίτι, Τιρόνε, Μπα, Γκαζαριάν και Μπιάρνασον έμειναν εκτός αποστολής με προβλήματα τραυματισμών.
Αναλυτικά η αποστολή: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστρανός, Βλάχος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Ντέλετιτς.

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Ήττα μεν, καλό πρόσωπο δε
- Πρώτη με ανατροπή στο ντέρμπι η Μαλεσίνα!
- Βλέπει το ντέρμπι ο Παπαδόπουλος
- Αλλαγή στην ήττα από την Σερβία ο Σλίβκα
- Βασικός και «μοιραίος» ο Μπεχαράνο
- Πήρε χρόνο στην νικηφόρα πρεμιέρα ο Ασκόφσκι
- Είχε… μουσαφίρηδες στην σημερινή προπόνηση!
- Σαν Σήμερα: Το σήκωσαν οι Έφηβοι του Έσπερου! (vids)
- Οι κλήσεις των διεθνών της Λαμίας
- Λες και το έκανε επίτηδες…