Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Επιστρέφει στη Λαμία το ράλι Ακρόπολις!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Η Λαμία θα είναι κεντρική πόλη διεξαγωγή του ράλι Ακρόπολις στην επιστροφή του στο καλεντάρι.

Η απόφαση ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής από τον Λευτέρη Αυγενάκη στα γραφεία της Motorsport Greece.

«Θα βάλουμε μπροστά τις μηχανές κάτω από την Ακρόπολη, στην Αθήνα (9 Σεπτεμβρίου) που ως οικοδέσποινα θα καλωσορίσει μετά από 8 χρόνια απουσίας τον εθνικό μας αγώνα. Στη συνέχεια, θα περάσουμε από την Κορινθία και τους Αγίους Θεοδώρους, μια ειδική που αναδείχθηκε ως η 3η καλύτερη από το WRC. Ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς με ανθρώπους που έχουν αγαπήσει τον αγώνα, ένα μέρος που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση στη φιλοξενία διεθνών αγώνων αυτοκινήτου. Θα κατευθυνθούμε προς στην ιστορική Λαμία για δύο ημέρες. Στην Λαμία, εκεί όπου τα σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα του WRC, θα ξυπνήσουν ξεχωριστές αναμνήσεις από τους Βωξίτες, την Παύλιανη, τον Ταρζάν και πολλές άλλες ειδικές διαδρομές. Επιδιώκουμε έτσι το Ράλι Ακρόπολις να εδραιωθεί στην πατρίδα μας και πάλι», ήταν τα λόγια του υπουργού.

Η Λαμία θα είναι η κεντρική πόλη διεξαγωγής με το service park στο χώρο της Πανελλήνιας έκθεσης και με δύο ημέρες των ειδικών στα όμορφα βουνά της Στερεάς Ελλάδας.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα