Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ο καλύτερος… πελάτης της τετραετίας!

Αυτό που κατά γενικό κανόνα ισχύει στο ποδόσφαιρο, είναι πως για να μετράς τον εαυτό σου ως ανώτερο του αντιπάλου, θα πρέπει να το δείχνεις και μέσα στο γήπεδο. Να το επιβεβαιώνουν τουλάχιστον οι αριθμοί… Ότι έχεις κάνει τέλος πάντων, κάτι παραπάνω από τον ανταγωνιστή σου.

Στην περίπτωση του ΠΑΣ Λαμία με τον Αλέξη Κούγια, μπορεί ο τελευταίος να καμώνεται συνέχεια την ανωτερότητα του συνόλου του επί των «κυανολεύκων», ωστόσο κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Και οι αριθμοί έρχονται να επιβεβαιώσουν στο έπακρο, πως… μόνο στο μυαλό του γνωστού ποινικολόγου η Λαμία είναι ομάδα κατώτερων κυβικών.

Μία ήττα σε 9 παιχνίδια!

Συγκερκιμένα, η ΑΕΛ με τον Αλέξη Κούγια στο τιμόνι, είναι ο καλύτερος… πελάτης της ομάδας μας από τη στιγμή που ανέβηκε στη Super League. Οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί εννιά φορές μέχρι σήμερα στην «μεγάλη» κατηγορία και οι αριθμοί λένε την απόλυτη αλήθεια. Πέντε νίκες της Λαμίας, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία της Λάρισας. Από τη στιγμή που οι Θεσσαλοί επικράτησαν δε, μετράνε τέσσερα χρόνια που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τρίποντο κόντρα στην ομάδα μας.

Μιλάμε για ποσοστά σχεδόν απόλυτα, παρότι βάζουμε σε σύγκριση μια «μικρομεσαία» επαρχιακή ομάδα, κόντρα στην πιο πετυχημένη ομάδα της επικράτειας ιστορικά στη χώρα μας.

Το «χουνέρι» του 2005!

Από εκεί και πέρα, αν το πάμε λίγο πιο… βαθιά, θα δούμε πως η Λαμία πάντα ήταν δύσκολος αντίπαλος για τις ομάδες στον οποίων το τιμόνι βρισκόταν ο Αλέξης Κούγιας. Ακόμα και όταν «κουμάνταρε» τον ΠΑΣ Γιάννινα, η σαφώς κατώτερη Λαμία -στη Γ’ Εθνική τότε- ήταν η ομάδα που του είχε κόψει την άνοδο στη Β’ Εθνική το 2005. Πιθανότατα και να το κρατάει «μανιάτικο» από τότε ο γνωστός ποινικολόγος.

Άλλωστε, από τότε -και όλες τις φορές που έχει απέναντι του την ομάδα μας- σε όλα τα ανεπιτυχή παιχνίδια των ομάδων του, πάντα φταίει η «διαπλεκόμενη» Λαμία και οι διαιτητές. Ποτέ η αδυναμία και τα λάθη των δικών του ομάδων…

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια!

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της ομάδας μας, κόντρα στις ομάδες που είχαν στο τιμόνι τους τον Αλέξη Κούγια. Δεν την λες και «πελάτισσα» τη Λαμία…

Αναλυτικά:

27 Φεβρουαρίου 2005, Γ’ Εθνική
Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

16 Οκτωβρίου 2005, Γ’ Εθνική
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-0

12 Φεβρουαρίου 2006, Γ’ Εθνική
Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

26 Σεπτεμβρίου 2015, Football League
ΑΕΛ – Λαμία 3-0

8 Φεβρουαρίου 2016, Football League
Λαμία – ΑΕΛ 1-0

17 Δεκεμβρίου 2017, Super League
Λαμία – ΑΕΛ 0-2

5 Μαΐου 2018, Super League
ΑΕΛ – Λαμία 1-1

20 Οκτωβρίου 2018, Super League
ΑΕΛ – Λαμία 1-2

24 Φεβρουαρίου 2019, Super League
Λαμία – ΑΕΛ 2-1

11 Νοεμβρίου 2019, Super League
ΑΕΛ – Λαμία 0-3

8 Φεβρουαρίου 2020, Super League
Λαμία – ΑΕΛ 0-0

11 Ιουνίου 2020, Super League
Λαμία – ΑΕΛ 0-0

24 φεβρουαρίου 2021, Super League
ΑΕΛ – Λαμία 0-1

10 Μαρτίου 2021, Super League
Λαμία – ΑΕΛ 2-1

Μία απάντηση στο “Ο καλύτερος… πελάτης της τετραετίας!”

  1. Cristos Avatar
    Cristos

    Καλημέρα όπως βλέπετε αν βλέπετε. Μπάλα με την βοήθεια του διαιτητή πατάτε μπροστά έτσι ναι

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία