Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Όσα συνέβησαν στη χθεσινή ΓΣ του Ερασιτέχνη

Τα όσα συνέβησαν στην χθεσινή Γενική του Συνέλευση γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία τη Δευτέρα.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρθηκε στη διαδικασία και στα άτομα που έδωσαν το «παρών» στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε. Μετάξυ άλλων γίνεται εκτενής αναφορά στην διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Όπως επισημαίνεται δε, μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει νέο δελτίο Τύπου με το οποίο για ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση:

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και δημόσια τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στη Γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, κάνοντας χρήση της πλατφόρμας zoom, διαδικασία κατά την οποία συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Παρακολούθησαν κι απηύθυναν χαιρετισμό κι ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Οικονόμου και οι βουλευτές κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, Θέμης Χειμάρας και Ιωάννης Σαρακιώτης ενώ ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας επικοινώνησε με το Δ.Σ. πριν τη συνέλευση δηλώνοντας αδυναμία να την παρακολουθήσει λόγω υποχρεώσεων του, χαιρέτησε όμως την όλη προσπάθεια.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και μέλος του συλλόγου κ. Γεώργιος Ποντίκας ενώ ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. μέλος κι αυτός του σωματείου κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου επικοινώνησε με τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Φώσκολο, δηλώνοντάς του αδυναμία να παρακολουθήσει τη διαδικασία κι εκφράζοντας τη συμπαράστασή του ενώ ζήτησε να μεταφέρει τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του στα μέλη.

Στη συνέχεια διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες μέσω της ψηφιακής κάλπης «ΖΕΥΣ», από τριμελή εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από τις δικηγόρους κυρίες Βικτώρια Χατζημπύρρου, Ευμορφία Χαντζηπασχάλη και Αικατερίνη Ξάνθη οι οποίες ορίστηκαν από το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας. Στη διαδικασία συμμετείχαν 40 μέλη του συλλόγου σε σύνολο 50 ταμειακώς ενήμερων, αριθμός που αποτελεί τον μεγαλύτερο εδώ και δεκαετίες στα χρονικά του συλλόγου (ΑΣ ΛΑΜΙΑ και ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964). Είμαστε υποχρεωμένοι να συγχαρούμε την εφορευτική επιτροπή και ιδιαίτερα την πρόεδρο της κα Χατζημπύρρου για την άψογη προετοιμασία και διεξαγωγή της όλης διαδικασίας η οποία διήρκησε συνολικά 20 ημέρες.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδος, για τη διάθεση κατόπιν αιτήματός μας, της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ. προκειμένου να εγκατασταθεί, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η εφορευτική επιτροπή.

Με νεώτερο δελτίο τύπου τις επόμενες ώρες θα σας ενημερώσουμε για τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία