Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Στις 28/6 το νέο ΔΣ της ΕΠΣΦ

Στις 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση, αυτό αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, ενώ αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρας.

Εν τω μεταξύ, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΣΦ στο ίδιο δελτίο Τύπου, αποδέχεται πρόταση που της έγινε, για τη συνδιοργάνωση τουρνουά με την ακαδημία της Βαλένθια στη χώρα μας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον Δήμο Καμένων Βούρλων.

Αναλυτικά:

Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 26/04/2021 αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Π.Σ.Φ. για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εκτελεστικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 28/06/2021 σύμφωνα με το Άρθρο 45 παρ.5 του Ν.4778/2021 ΦΕΚ 26/Α/19-2-2021 και του καταστατικού της Ε.Π.Σ.Φ.

Ο χώρος και ο τρόπος πραγματοποίησης της εκλογικής διαδικασίας θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση και σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύει.

2. Η Ε.Π.Σ.Φ. αποδέχεται με μεγάλη χαρά , να τεθεί υπό την αιγίδα της το τουρνουά που θα συνδιοργανώσουν η VALENCIA CF ACADEMY GREECE , η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.

Θεωρούμε μεγάλη τιμή που θα μπορέσουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη διοργάνωση αυτή, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη περιοχή μας. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα και εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες λόγω covid-19.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας