Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Ζητάει 60 εκατ. για τα τηλεοπτικά η Λίγκα»!

Προσέχουν για να έχουν στη Super League που ετοιμάζονται προκειμένου να εξετάσουν τις εναλλακτικές που υπάρχουν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν.

Το συμβόλαιο για την μετάδοση των αγώνων είναι ένα από τα μεγάλα… αγκάθια που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ του συνεταιρισμού. Για αυτό το λόγο, έχει συσταθεί ήδη μια επιτροπή που θα αναλάβει τις συζητήσεις με τους υποψήφιους τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές και να μην «κολλήσουν» όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Τις συζητήσεις έχουν αναλάβει οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Απόλλωνας Σμύρνης και μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν επαφές τόσο με την Nova, όσο και με την Cosmote TV. Σε μια πρώτη κουβέντα με τους αθνρώπους της Nova πάντως, το ποσό που έπεσε στο τραπέζι ήταν 60 εκατομμύρια ευρώ -σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport».

Η απάντηση σε πρώτη φάση ήταν αρνητική, ενώ στην περίπτωση της Cosmote, είναι αγκάθι τα συμβόλαια που έχουν για τη νέα σεζόν με τη Nova οι Άρης και Ατρόμητος. Αυτό που λένε πάντως από την Λίγκα είναι πως αν δεν ικανοποιηθούν τα οικονομικά τους «θέλω» θα πάνε σε λύση δημιουργίας Superleague TV.

Μία απάντηση στο “«Ζητάει 60 εκατ. για τα τηλεοπτικά η Λίγκα»!”

  1. Λαμιεύς Avatar
    Λαμιεύς

    Κσι μετά ξύπνησαν….

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι