Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Η ΑΕΛ ζητάει αναβολή της αγωνιστικής!

Για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι που «καπηλεύονται» το όνομα της ΑΕΛ, προκαλούν ερωτηματικά με τη στάση τους. Κι αυτό διότι αργά το βράδυ της Πέμπτης έθεσεν θέμα αναβολής της 6ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ.

Το σκεπτικό των «βυσσινί» βασίζεται στο γεγονός πως αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ελέω μαζικών κρουσμάτων κορωνοϊού στους Ηπειρώτες. Η Λάρισα θέτει θέμα ισονομία και το ζήτημα θα τεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως μόνο θέμα ισονομίας δεν υπάρχει, καθώς μιλάμε για μια αναμέτρηση εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά. Σε αντίθεση με τα παιχνίδια του Βόλου με την ΑΕΛ, της Λαμίας με τον ΟΦΗ και του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο.

Σημειώνεται δε, πως είναι η τρίτη φορά φέτος που η διοίκηση της ΑΕΛ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί προς όφελος της την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Το έχει πράξει δις νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Αρχικά για να αναβληθεί το ματς με τη Λαμία στο Αλκαζάρ (ως όφειλε από τη στιγμή που υπήρξαν κρούματα) και εν συνεχεία για να βγάλει στη… σέντρα την ομάδα μας, παρότι σχεδόν όλο το ποδοσφαιρικό της τμήμα βρισκόταν σε καραντίνα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι